čtvrtek 26. dubna 2012

Belgium Day 2 - Brussels, Gent


Druhý den dámské jízdy jsme navštívily Brusel. Viděly jsme samozřejmě čůrajícího chlapečka (Manneken Pis) a holčičku, pak jsme prošly centru města a samozřejmě náměstí Grand Place a také jsme zajely k Atomiu. Na cestě zpět k autu jsme narazily na Shoes Outlet a já samozřejmě s prázdnou neodešla. :) Jinak jsem navštivila i obchod Hunkemöller (taková belgická obdoba Victoria's Secret) a nebýt toho šíleného davu lidí, co v obchodě bylo, tak jsem si také něco odnesla. Po Bruselu jsme se ještě zastavily v Gentu, prohlédly si město a daly si belgickou čokoládu. Jinak pro ty, co Gent neznají, tak je to město v hodně vysokou koncentrací památek na relativně malé ploše. Návštěvu obou měst vřele doporučuji, pokud jste tam ještě nebyli.
Second day we visited Brussels. Of course we saw peeing boy (Manneken Pis) and girl, then we walk around the centre of city and also square Grande Place and went to the Atomium, too. On the way backto car we found Shoes Outlet and I couldn't resist and bought something. :) Btw. I visited shop Hunkemöller (belgian Victoria's Secret) and if there wasn't be so much people, I'd bought something, too. After visiting Brussels we stopped in Gent, walk around the city centre and had belgian chocolate. If you don't know Gent, this city with a lot of sightseeings on small area. I recommend you to visit both cities, if you haven't visited yet.



5 komentářů:

  1. jee to muselo být super!! :) také se tam chci někdy podívat!
    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá krásná Verunko, děkuji za moc milé komentáře:*
    Ta architektura je skvělá! o atomiu jsem se nedávno učila ve škole :) Poslední fotka je top! Skvělá památka, viď? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Celý výlet vypadá bezvadně :) V Gentu jsem nikdy nebyla, ale zní to víc než dobře. Jsem děsný památkofil, tak by se mi tam asi líbilo ;) A poslední fotka je boží, mám tyhle skákací ráda.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)