úterý 28. února 2012

H&M & Biosilk soutěž


Minulý týden ve čtvrtek, tj. 24.2. 2012 oslavil můj blog narozeniny. Přichystala jsem si pro vás soutěž o šálu a lesk z H&M a sérum na vlasy Biosilk. Pravidla jsou jednoduchá, napište mi něco hezkého do komentářů - prostě něco, čím si myslíte, že byste potěšili každého člověka a nezapomeňtě připsat e-mail, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. :) A můžete mě sledovat přes Bloglovin (na pravé liště nahoře) nebo přes Facebook, kam přidávám každý den informace a novinky. Soutěž ukončím 23. března 2012, vítěze vyberu sama a je určena pouze pro české  a slovenské čtenáře. Edit 29.2. 2012: Vítěze vybere pan Random, aby si někdo nemyslel, že jsem vybrala nějakého svého oblíbence.
Hodně štěstí! :) 

34 komentářů:

  1. Děkuju Veroniko,jsem rád,že se fotky líbí.Jsou to nové fotografie ke kampani Pietro Filipi Spring / Summer 2012 když budeš mít čas a náladu mrkni na české oficiální stránky najdeš tam ještě několik dalších podobných:-) Jinak držím palce při nákupu plesových šatů určitě to bude chtít hodně trpělivosti a času.Najít ty správné není jednoduché...

    Ano ve všech směrech je báječný a hodí se přesně pro zimní období.Jen ta cena není příznivá.Na druhou stranu se jedná o balíček s mnoha dalšími kosmetickými produkty..:-)

    www.czechblondyn-blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Veru,

    ono je celkem těžké psát něco hezkého "na povel". Já osobně to moc neumím :-( Tvůj blog sleduju jen chvilinku, asi týden, ale stihla sjem přečíst všechno :-) Každopádně, tvůj blog a tvé příspěvky umí udělat můj den o něco hezzčí a mou náladu o něco veselejší :-) A to se myslím cení :-)

    Evelin

    e.weiserova@email.cz

    http://evelinsbook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi, že jsi zrzečka a taková jiná než ostatní blogerky:) Elegantní, jednoduchá a to mě baví:)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. mě se na tobě nejvíc líbí,že si na nic nehraješ a jsi sama sebou,jsi mi sympatická a líbí se mi styl,kterým píšem a samozřejmě tvé outfity :)
    veronika.penkava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. sledujem cez gfc :)
    fredyqa@azet.sk
    Máš krasne vlasy a štyl!:)

    OdpovědětVymazat
  6. líbíš se mi celá i s tvým blogem. jsem takový tvůj tichý čtenář, tvůj blog jsem objevila sice teprve před pár dny, ale to na mém názoru nic nemění, hlavně ty se neměň a zůstaň svá. a basta! :*

    OdpovědětVymazat
  7. Na tvůj blog jsem narazila uplnou náhodou a hnedka jsem ho projela uplně celý. Jsi skvělá, jen tak dál:)

    petra.svejdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak nejdřív blahopřeji k jednomu roku s blogem! :) A vážně upřímně doufám, že tu bude dalších x let, protože mě vážně baví. Tvůj blog mám moc ráda a Ty jsi mi strašně sympatická, tak budu doufat, že se jednou uvidíme naživo..! :)
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za pozvání, o článku vím už od rána, ale hned po probuzení jsem nemohla vymyslet nic, co by Tě mohlo potěšit. Celý den jsem nad tím přemýšlela a nevím to moc dobře ani teď. Každopádně bych Ti ráda řekla, ře Tvůj blog mám moc ráda! Moc se mi líbí, že si prostě na nic nehraješ, žádné přetvařování, prostě jsi svá. Tvoje články mají hlavu a patu a komentář od Tebe mě vždycky moc potěší, jsou upřímné a žádné takové to chválení do počtu :-) Vybrala si parádní ceny, takže se moc ráda zapojím. Takže přeju mnoho blogových a hlavně jiných úspěchů a hezký den :-)

    Tera.Vackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog sleduji snad od začátku. Jsi mi moc sympatická, mám asi jiný styl než ty, ale to nevadí, každý je jiný. :) Co se mi na Tobě moc líbí, že se oblékáš žensky a nosíš často sukně. Protože je smutné, že hodně dívek a žen nosí jen kalhoty. Ať se ti daří v blogování a dělej to pořád pro radost a ne z povinnosti. :)

    Dasdusha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na tvém blogu se mi strašně líbí, že přidáváš články opravdu pravidelně, to je určitě velké plus. :) Taky styl psaní, jsi moc sympatická a oproti některým jiným blogerkám si na nic nehraješ. :))

    blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Máš krásný vlasy a to se musí nechat!!! Jsi sympatická holka..
    1234gabina@seznam.cz

    www.gabyy-sweet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Super giveaway! Sleduju tě na Bloglovin, protože se mi tvůj blog moc líbí a ty máš skvělý styl. Rozhodně budu pokračovat číst tvoje články:)A blahopřeji k výročí tvého blogu!

    srbova.lucie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ja rozhodne blahopreji tvemu blogu, ale hlavne tobe, ze jsi to nevzdala, blogujes a blogujes lepe a lepe. A to je podstatne:)...A rada se k tobe vracim...

    fashionmania@email.cz....M*

    OdpovědětVymazat
  15. Jaro, léto, podzim, zima - snaž se být vždy veselá. Kdo se mračí, není príma, ostudu si udělá. Kdo se směje, na světě je rááád a je to ten nejlepší kamarááád :)

    To mi jako malé napsala nejlepší kamarádka do památníku a do dnes si to pamatuji :)

    IvettN@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. na tvoj blog som sa dostala len nedavno, ale dve hodiny som sa od neho nemohla odlepit :P len tak dalej!

    simca.gulvasova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Když jsem začínala s blogem, tak jsem zkoukla stovky modních blogů, hned na začátku mi moc lidí a jejich stylů v paměti neutkvělo, ale ty si byla jednou z vyjímek. Jseš jiná, sympatická a přesto, že se držíš hlavně toho jednoho - elegantního stylu, tak stejně vidím každý outfit úplně jiný a to mě baví.
    555jana111@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj :)
    nejdřív bych ti chtěla poděkovat za velkou inspiraci, kterou od tebe čerpám. Takových guru více :)
    Doufám, že tak úspěšně jako píšeš ted to bude i v budoucnu, držím palce ! ahoj B. :)

    kunikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Strašně se mi líbí, že nejsi taková ta klasická blogerka, kterých tu je až až.Jsou jedna jako druhá, to se rychle omrzí. Zato ty jsi svá, žádná přetvářka nebo namyšlenost. Taky se mi libí, že na blog nekašleš a články přidáváš vážně pravidelně, skoro pokaždé, když se sem podívám tu je něco nového:)
    Smidkovak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Na tvůj blog jsem narazila, když jsem viděla ikonku těch růžových botiček někde u komentáře. Zajímalo mě, jak vypadají. Každopádně jsem za to moc ráda, tvůj blog je takový správně vyvážený, není čistě outfitový....a tak :D
    i.audrey.p.i@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Neviem,čo by ťa potešilo lebo ťa nepoznám a na tvojom blogu som prvý krát,no veľmi sa mi tu zapáčilo.Pozrela som si niekoľko posledných článkov a pôsobíš celkom sympaticky a milo.Blahoželám blogu k narodeninám a prajem mu veľa,veľa pekných komentárov a čitateľov,všetko dobré :) Táto súťaž je pekná,šál vyzerá teplo a dobre.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  22. gratulujem a prajem veľa veľa čitateľov, ktorý si tvoj blog zamilujú, tak ako ja
    myslím, že pre mnohé blogerky je ich blog súčasťou života,ako aj pre teba dávajú doň všetky svoje myšlienky, nápady, zážitky a to sa mi páči, že aj ty sa s nami delíš o tie svoje, pri prezeraní outfitov niekedy tíško závidím:D a je pekné ako sa dá človek spoznať pomocou článkov

    cena je skvelá
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se líbí, že jsi zrzavá a veselá jako já.:)):D
    buffy.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Vše nejlepší k narozeninám Verunčin blogu,
    se střevíčky růžovými v sympatickém logu.
    Hodně vyvedených foteček a inspirativních článků,
    co zalíbí se každému jako krásný sen ve spánku.
    Jen spokojené čtenářky do budoucna přeji,
    co milým komentářem srdíčko rozehřejí. :)
    Martina
    thehoney@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Veruš ,no já si myslím že pokud´ toho člověka milujeme tak je to dárek sám o sobě ,ale poku´by to měl být dárek tak by mě potěšila kosmetika ,pokud= se jedná o mužské pohlaví tak si myslím žě mužům udělá radost když jsou volní ,můžou si dělat co chtějí a nikdo na ně nehučí :-)
    p.s. Moc krásný blog !!! :)

    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Všechno nejlepší k našemu dnešnímu dni, Verčo :)
    slovkova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Milá Veru,
    soutěžení, to já ráda! A taky mám ráda Tvůj blog, takže by bylo bláznovství nespojit svou soutěživou náturu s Tvým blogem. ;-)
    Před nějakým časem jsem Tě zaznamenala v blogovém světě a od tý doby sem ráda chodím, však víš. Tvůj styl mám moc ráda. Je jednoduchý, přirozený a Ty na mě působíš spontánně a moc mile. Nebudu tu psát o tom, jak jsi krásná, protože to je vidět na první pohled a nemůžu to přehlédnout nováček, natož pak pravidelný návštěvník Tvého blogu. Takže si prostě myslím, že když se půvab snoubí s příjemným čtením a ispirativní módou, tak že je zkrátka vyhráno!
    Přeju Ti hodně úspěchů. Jo a vlastně ještě něco! Když budeš mít čas, podívej se ke mně na blog na film (promítala jsem včera). Není ten film tak trošku i o Tobě? Dáváš přece svým čtenářům spoustu radosti a úsměvů, ne? ;-)
    Měj se krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,tak co potesi kazdeho cloveka si myslim ,ze je usmev a hlavne objatie:) a vsetko najlepsie:)
    CARTOON-.-NETWORK@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Tvůj blog se mi líbí, když jsem ještě neměla svůj, tak si byla mezi prvníma který jsem už sledovala..líbí se mi tvé přispěvky,ráda je čtu ! :)

    javur.karol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Verčo,
    tvůj blog je moc pěkný a inspirativní.Dobře se mi čte a prohlíží,protože na krásné lidi jako jsi ty,se dívá hezky.Líbí se mi originalita tvých outfitů a taky tvé krásné zrzavé vlasy,které jsem si vždycky přála mít :).
    Doufám,že budeš v tom,co děláš,pokračovat,protože pak já se nebudu nikdy nudit!
    Děkuju :)
    ABRYST@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Na tvuj blog jsem narazila nahodou a jsem za to moc rada..tve outfity jsou krasne :) Rada bych mela dlouhe vlasy proto uvitam cokoliv na rust vlasu..cernou salu nemam takze ta se taky hodi a lesk se hodi vzdy :) preju hodne uspechu s blogovanim a si opravdu pekna :)

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji tvůj blog teprve chvilku, ale líbí se mi tvé outfity, to jak často přidáváš příspěvky (já poslední dobou vůbec nestíhám) a taky, že jsi ze stejného města jako já:)
    Aprincesna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Konečně k nám přišlo jaro, lidé se více usmívají, oblékají méně vrstev oblečení a jsou celkově lépe na naladění. Doufám, že tahle krásná nálada dolehla i na Tebe :) Přeji Ti krásný den plný slunce :)
    stylistka.dvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)