pondělí 20. února 2012

Basic t-shirt with long sleeves and S. Oliver Casual Women

Včera jsem se na chvilku zastavila v S. Oliveru a našla ještě ve slevách basic bílé tričko s dlouhým rukávem. Mám tyto basic kousky ráda, protože se dají dobře kombinovat. Když jsem se chystala platit, tak jsem u pokladny zahlédla toaletku S. Oliver Casual Women. Před dvěma roky jsem si ji poprvé koupila ze zvědavosti v německém DMku, kdy byla v akci za směšnou cenu a kamarádky, které si také braly nějaké vůně od S. Oliver, mi k její koupi přemluvily. Připomíná mi trochu DKNY Be Delicious. Nejsem příznivcem levných vůní, ale tahle mi přesvědčila a čas od času si ji koupím. Zajímalo by mě, jaký je váš nazor na levnější parfémy/toaletky a nakupujete rádi basic kousky?
Yesterday I went in hurry to S. Oliver and I found in sales basic white t-shrit with long sleeves. I like these basic pieces because it's good for mixing. When I stood at the cash desk, I saw eau de toilatte S. Oliver Casual women. I bought it from couriousness first time two years ago in german DM where was in action for funny price and my friends bought some fragrances from S. Oliver and they told to buy it. It's similar to DKNY Be Delicious in my opinion. I'm not bych fan of cheap frangrances but this persuaded me and I buy it sometimes. I want to know your opinion about cheaper fragrances and do you buy basic pieces?

11 komentářů:

  1. Basic miluju!!...a levnejsi parfemy nemam rada....M

    OdpovědětVymazat
  2. Veru,
    abych se přiznala, jsem velkým milovníkem vůní, ale bohužel obvykle po pár použitích můj nos začne stávkovat. Ať už mám levnou, drahou, předraženou, cenově neúnosnou vůni ;-), za pár dnů (v lepším případě týdnů) ji musím přestat používat. Zkoušela jsem všechno možné, ale nakonec se mi ze všech voňavek dělá šouflando ;-). Teď když vidím tuhle Tvou vůni, nejradši bych si ji taky koupila...ale vím, jak by to zas dopadlo :-X
    Můj sen - najít si svůj "životní parfém" se asi nikdy nesplní.
    Príma večer přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, to mi tedy mrzí. :( Já si tuto toaletku koupila po delší době. Před tím jsem jí používala asi rok a střídala občas s jiným parfémem a trochu se mi zprotivila. Tak jsem udělala pauzu a zase je to OK. Držím palce, aby se to zlomilo! :)

      Vymazat
  3. Já si kupuju jenom ty levné vůně/toaletky :D já zas jaksi nejsem moc příznivcem vyhození 1000 a výše za něco, co brzy vyplácám.. :D ale ne že bych žádnou lepší nebrala.. jen kdyby mi ji měl kdo investovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vlastní zkušenosti vím, že spousta levných parfémů moc dlouho nevydrží, ale najdou se výjimky, jako třeba tato toaletka.Zatím, co jsem měla dražší parfémy, tak vydržely dlouho vonět, ale také to není pravidlo. :)

      Vymazat
  4. tenhle parfém vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho v S.Oliveru u pokladny a jak jsem psala, připomíná mi trochu DKNY Be Delicious, takže pokud ti voní, tak za tu cenu fajn a vydrží skoro celý den. :)

      Vymazat
  5. It is so difficult to find basic piece you really like - lucky you found this one

    http://fashionblends.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jednoduchých kousků není nikdy dost :-) A co se týká vůní, tak je mi jedno, jestli je levnější, hlavně když mi voní, žádný oblíbený parfém nemám, každou chvíli mému nosu lahodí něco jiného :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už naštstí období, kdy mi voní každou chvíli něco jiného přešla. Mám 3 stálice - Flower party od Yves rocher, Green Tea Fraiche od E. Arden a Supermodel od VS. Navíc se k nim přidala i Burberry Body, mám zatím ale jen vzoreček.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)