sobota 10. prosince 2011

Christmas party


Jak jsem již v předchozím postu psala, včera jsem se zúčatnila své první vánoční párty s kolegy z firmy. Myslím, že akce se opravdu povedla. Já i kamarádka-kolegyně, jsme si to užily. Raut byl plný samých dobrot, ale stihla jsem vyfotit jen maličkost, co jsem si dala někdy před půlnocí. Nakonec jsem si vzala černé krajkové šaty (mohli jste je vidět již v tomto postu), k tomu černé punčochy s hvězdičkami, oblíbené kotníčkové černé boty a doplnila to malou růžovou kabelkou, která na fotkách bohužel není, ale znáte ji již z předchozích postů, např. zde.
Přeji vám krásný víkend. :) 
As I said in last post, I attended my first Christmas party with my colleagues from our company yesterday. I think action was great. I and my friend-colleague enjoyed it. Dinner party was full of good meals but I only took photo of my dish before midnight. Finally I wore black lace dress (you can saw it in this post), black tights with stars, favourite ankle booties and small pink purse which is not unfortunately on the photos but you know her from previous posts, e.g. here.
Wish you nice weekend!



dress, belt: Comtessa
booties: H&M
tights: Calzedonia
watch: Bentime
necklace: Pimkie

13 komentářů:

  1. Ty hvězdičkové punčochy chci! :) Doufám, že je budou u nás mít. Veruš moc ti to sluší, jsi pěkně oblečená do společnosti. Líbí se, když se ženy oblékají hezky a upraveně do společnosti. Škoda jen, že se to všechny nedrží.

    OdpovědětVymazat
  2. Dáši, děkuji Ti za pěkný komentář. Hodně lidí mělo třeba džíny, ale je to jejich věc. Nejvíc mi ale vadí, když tito lidé nehezky mluví o těch, co mají třeba šaty...

    OdpovědětVymazat
  3. Veruš to znám! Já jsem taky tolerantní, ať si každý nosí co chce, ale podle mě na určité příležitosti by se měl člověk obléct elegantně a vhodně, např. divadlo,...
    A těch lidí si nevšímej, jsi pěkně oblečená a sluší ti to! To je tak vždy, když někdo vyčnivá ze stáda, tak ho musí pomluvit. Ale já nejsem ovce a nosím co mi příjde vhodné a líbí se mi! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Razím stejný názor jako ty. Ale já už jsem si zvykla, že mi lidé komentují a já si z toho nic nedělám. A řekla jsi to hezky, já taky nejsem ovce. :) Nicméně, když okomenovali kolegyni, které to opravdu moc slušelo, tak už to bylo i na mě moc!

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti to sluší, ty šaty jsou sexy! ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    p.s. nesnáším když např. do divadla jde v džínech a tričku!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Love the look!
    Following here!
    Come visit my blog, it's about nail art^^
    Kisses from Brazil

    criatividadenasunhas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. love your tights!
    xoxo
    Faby
    Take a look and if you like follow me!
    www.adreamcalledfashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Wow kočka! To se museli šéfové za tebou otáčet! ;) Ty šaty jsou skvělé a moc ti seknou! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za pěkné komentáře. :)
    Thanks fo your nice comments! :)

    Skodulka: Tak ať se otáčejí. Mně je to jedno, já po delší době "vyvenčila" tyhle šatičky. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Černá ti fakt sluší, v těch šatech vypadáš hrozně štíhle ( jako ne, že bys normálně nebyla, ale tady obzvlášt :) super outfit na večírek :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  11. that's a suitable outfit for a christmas party :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)