pondělí 2. května 2016

Birds // Changes


Asi je už na čase sdělit jednu z největších novinek i tady na blogu. Kdo mě sleduje na instagramu pod @stylebyveronika nebo mi zná, tak už ví, o co se jedná. Ode dneška nastupuji do nové práce, která je ale spojená i se změnou bydliště. Pozici mám stejnou jako jsem měla v Čechách, dělám pod stejným koncernem, ale v Německu. Není to nijak drasticky daleko od mého rodného města, ale změna to je. Většina mých vrstevnic v mém věku plánuje nebo už má rodinu a já jsem se rozhodla obrátit si život tak trochu naruby a rozhodně nejsem jediná, kdo si tak zařídil život. Nějakou dobu jsem to plánovala a jsem vděčná za to, že můj muž mě v mém rozhodnutí podporoval a podporuje. S takovou podporou je hned všechno snažší, i když vše není tak růžové, jak se může na první pohled zdát. Pokud ale něco ve svém životě chcete, tak si za tím jděte. Nikdo neříká, že to bude snadné, ale určitě to za to stojí.   
O svých začátcích vás budu průběžně informovat a věřím, že tato změna posune i blog někam dál.
Před nástupem do Německa jsem měla několik dní volno, ve kterém jsem si vyrazila k naším sousedům na Slovensko, kde jsme nakonec nafotili jen jeden outfit. Opět v akci džíny, tentokrát ale v kombinaci s křivákem a aby celek nepůsobil tolik tvrdě, doplnila jsem outfit světlým topem s motivem ptáčků, který mi zaujal na první pohled a měla jsem ho už několikrát na sobě.
I think it's time to announce some also here on blog. If you follow me on instagram as @stylebyveronika or you know me, you know what's going on. Today I start at new joby which is also connected with change of address. The position is the same as I had in CZ and I still workwithin the same ocncern  but in Germany. It isn't so far from my home but it's still change. Most of my friends plans or have babies but I decided to change my life little bit and I know I'm not the only one. I've planned some time and I really appreciate that my husband have been supporting me. With such support it's much more easier though everything is not so ideal as it seems on the first sight. I you want something in your life, just go for it. Nobody tell it will be easy but they say it worth it.
I'm goinf to inform you about my beginnings and believe this change forwards the blog.
Before my coming to Germany I had some days off and I spent then in Slovakia where shooted also this outfit. You can see me again in jeans, this time matched with biker jacket and light top with birds pattern as the outfit doesn't look so hard. I like this top for the first sight and wore it many times, it's simply perfect.
 

Tezenis jeans
Reserved biker jacket
Dorothy Perkins top
Anna Luchini handbag
Melissa by Karl Lagerfeld shoes
DKNY sunglasses 

13 komentářů:

  1. wow, moc gratuluju, Veru!! věřím, že se ti tam bude dařit ;-) :-* a ta bundička je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře jsi udělala! Mám z tebe radost. Outfit je moc hezký a sluší ti. Halenku z ptáčky bych také brala! Hned jdu kouknout na DP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Marti. Zatim se mi libi a uvidime, jak to bude dal. :)

      Vymazat
  3. skvele!!ja tiez a drzim palce !!
    katka

    OdpovědětVymazat
  4. super outfit!! presne takove mam rada;)

    OdpovědětVymazat
  5. Už som to zaregistrovala na IG ...
    ja len chcem sa opýtať ... možná že je to trochu z cesty ... no priateľ už chvíľku rozmýšľa, že by predal všetko čo má tu kde žijeme a prestahoval by sa za prácou o skoro 100 km inde .. je to síce v rámci SR ale v meste kde nikoho nemám a nemám tam ani rodinu ...
    Bola by si ochotná toto spraviť aj keby to bola obrátená situácia a dialo by sa to tvojmu manželovi ? Keby preložili manžela a ty by si musela ísť niekde kde nikoho nepoznáš ... ?
    Ja osobne mám s toho celkom strach ... nikdy som nežila inde než v meste kde som sa narodila ... okrem pár mesiacov keď som žila v inom meste nie tak ďaleko od rodného mesta ... no bola som slobodná a sama ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lubko, muj muz zatim stale pracuje v Cechach. Takze jsem v Nemecku pres tyden sama.
      Kdyby to bylo opacne, tak bych asi s nim odesla. V tomhle je tezke radit, ale ja jsem takova, ze se snazim zaclenit a skamaradit, co nejdriv. Zalezi take, jak je to vyhodne a 100 km neni velka dalka, takze bych do toho nejspis sla.
      Zadna zmena neni jednoducha a ma to sve pro a proti, ktere chce zvazit. :) Nevim, zda jsem to usnadnila rozhodovani, ale jak rikam, ja bych sla. ;)

      Vymazat
  6. Přeju hodně štěstí v Německu, to je rozhodně šance, která se neodmítá!

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  7. Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)