neděle 10. ledna 2016

Winter favourites


První pracovní týden v novém roce je za námi a já doufám, že pro vás nebyl příliš náročný.
Článek zimních oblíbenců za poslední dobu jsem plánovala vydat celý týden, ale dostala jsem se k němu až dnes.
Zní to možná divně, ale ve slevách jsem si zatím pořídila jen jednu věc - bordové kožené boty, kolem kterých jsem chodila dva měsíce a když je zlevnili, tak jsem neváhala. Vypadají hezky na noze a při tom jsou pohodlné. Ještě bych si ráda pořídila černé Chelsea boots, tak snad nějaké pěkné a kvalitní najdu.
Knižku Trapasy po francouzsku jsem si pořídila na letní dovolenou, ale vrátila jsem se k ní i nyní. Baví mě styl, jakým autorka líčí své zážitky ze svých začátků ve Francii, zároveň i radí, co dělat, abyste nebyli Francouzům "pro smích" a uvádí i francouzské zvyky a styl života. Podobné knížky mám ráda jako oddechové čtení. Pokud tedy něco podobného hledáte, určitě po tomto titulu sáhněte.
Tvářenku Coralista od Benefitu jsem již představovala v tomto článku. Korálový odstín se skvěle hodí k mému typu a malé třpytivé částečky odrážejí světlo, takže pleť působí svěžím dojmem.
Parfém La Petite Robe Noire od Guerlain jsem měla již loni a k Vánocům jsem znovu o něj napsala Ježíškovi. Pokud máte rádi na zimu trochu těžší parfémy, ale ne příliš, tak tento by se vám mohl líbit. Na podzim a zimu je pro mě naprosto ideální. 
Krém na nohy by měl každý podle mě používat denně, alespoň já to tak dělám. Dlouho jsem používala krémy na nohy s ureou od Balea. Nedávno jsem ale v regálu zahlédla krém s mandlovým olejem, který slibuje, že má nohy i zahřívat a vzala ho. Jestli pomáhá nohy zahřívat, to potvrdit nemohu, ale hydratuje je velmi dobře a příjemná vůně už je jen bonus.
Tělové mléko Endless Love od Victoria's Secret mám už po několikáté, nejen že božsky voní, ale i skvěle hydratuje a pokožka po něm vydrží vonět docela dlouhou dobu. 
Posledním oblíbencem je Bio čaj s pohankou a rakytníkem, který piji během dne v práci. Na jaře a v létě piji většinou vodu s citronovou šťávou, ale na podzim a v zimě piji čaje, převážně bylinkové, jen po ránu zelený, a to celoročně. Čaj je složen z  natě pohanky, rakytníku, šípku, fenyklu a pomerančového aroma. Má příjemnou vůni i chuť, neobsahuje žádný kofein a musí podle mě chutnat i zarytým odpůrcům bylin.
Jací jsou vaši aktuální oblíbenci?

2 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)