pondělí 25. ledna 2016

Outfit: Grey&Pink


Po kratší pauze jsem tu opět s outfitovým článkem. Poslední dva týdny jsem měla doslova našlapané, protože mimo práce jsem dost času trávila na trénincích s dětmi a také mě trápily oči. Měla jsem je několik dní měla zarudlé a pálily mě, takže když už jsem měla čas, nechala jsem oči odpočinout. Teď už jsem ale v plné síle zpět a chuť do blogování mi rozhodně nechybí.
Poslední dny, kdy venku mrzlo až praštělo, jsem nenosila skoro nic jiného než dlouhý růžový kabát, který je díky vyššímu podílu vlny teplý a poslední dobou se mi zalíbila jeho kombinace se šedou a stejně jako loni i s bordovou.
Můžete na mě vidět i nové boty, které jsem si pořídila ve slevách a mimo nich pak už jen spodní prádlo a top na cvičení. Poslední dobou mi nějak ani neláká nakupovat, spíš mám tendence se věcí zbavovat. 
Pravidelná čistka v šatníku je čas od času nutná, souhlasíte?
After shoreter pause I'm here again with outfit post. Last two weeks were full because after work I spent a lot of time as coach on the ice-rink and I had some troubles with eyes. They were red and also hurts me a couple days, so when I had a time, I left to rest my eyes. Now I'm full of power and want to write posts.
Last freezy day I wore almost always only this long pink coat which is warm thanks it contains wool and lately I like to matchi with grey and also with burgundy like the last year.
You can see on me also new shoes which I bought in sales and out of these shoes  bought also some underwear and top to fitness. Last weeks I didn't have a mood to buy new clothes, moreover I sort a lot of pieces from closet.
The regularly cleaning of the wardrobe is necessary, do you agree? 



Mango coat
DIY dress
Baťa shoes
Calvin Klein handbag
Deers brooch
Calzedonia tights

9 komentářů:

  1. Takový kabát by se mi moc líbil. Skvělá barva! Moc ti to sluší! Zbavovat se věcí? To je pro mne těžké, hodně těžké. Když něco vyhodím, tak to za měsíc potřebuji k něčemu, aby to ladilo. Tak už jen přesouvám a občas něco vyhodím. Hodně záleží na momentálním životním stylu, práci, atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dnešním postu tě uvádím a jsem zvědavá, jestli něco vytvoříš :-)

      Vymazat
    2. Já musím třídit, jinak bych se nevešla do skříně. :)
      Už vím, co vytvořit, ale nejdřív potřebuji sehnat střih.

      Vymazat
  2. Pekný kabát. Taký nejaký zháňam ibaže v sivom alebo čiernom. Tá brošnička je pekná.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Nino!
      Podobný černý také sháním. Dej vědět, když zjistíš, kde podobný s vyšším podílem vlny sehnat.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)