čtvrtek 20. srpna 2015

Outfit: Overall in Japan style


Říká se, že když někdo z vašeho odchází, přijde někdo jiný, a to se teď stalo i mně. Tento týden jsem se dozvěděla, že mi v brzké době jeden člověk ze života zmizí. Nejedná se o nikoho příliš blízkého a bez koho bych nemohla žít, ale tato osoba mi v určitých oblastech dost pomáhala a podporovala mě, takže je logické, že mi bude chybět. Doufám, že se jí bude ale dařit a přeji ji jen to nejlepší. Všechno zlé je ale pro něco dobré, tak uvidíme k čemu to bude tentokrát dobré, i když ze začátku to jednoduché nebude.
Podobné je to i s věcmi, když něco starého vyřadím, většinou to něčím novým nahradím a snažím se to praktikovat i obráceně, ačkoliv ne vždy se mi to daří a už vůbec ne v případě, když si něco ušiju. :) Podobně to bylo i s tímto overalem. Při poslední čistce skříně jsem přemýšlela, že se ho zbavím a zvolila jsem dobře, že jsem to neudělala. Tento týden jsem ho opět oblékla a vyslechla si jen samou chválu. Navíc několik kolegů nezávisle na sobě prohlásilo, že se jedná o pěkný japonský styl. Takže si ho určitě ještě nějakou dobu ponechám. 


H&M overall
Mohito shoes
Diane von Furstenberg handbag
old sunglasses

8 komentářů:

  1. Tohle je pecka! Strih presne pro tebe. Vypadas skvele!

    OdpovědětVymazat
  2. Hi hi taky mám teď na blogu overal. :))) Moc ti sluší a má opravdu zajímavý vzor! :) Já bych si k tomu vzala jinou kabelku, ale tak to je otázka osobního vkusu. :) Ale jinak je to super outfit, palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to perfektní! A protože poslední dobou příliš nekomentuji, pochválím zde i tu pruhovanou sukni, kterou jste si šila. Je skvělá.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)