pátek 14. srpna 2015

Outfit: DIY red&white striped skirt



Tak dlouho jsem sháněla červeno-bílou proužkovanou sukni, až jsem si ji nakonec ušila. Původně jsem chtěla láku s širokými pruhy, ale tu se mi za rozumnou cenu nedařilo sehnat, takže jsem si nakonec pořídila s užšími proužky a myslím, že vypadá skvěle. Jedná se o bavlnu, takže se celkem muchlá, ale v těchhle vedrech mi přijde, že při delším sezení se zmuchlá snad všechno. Každopádně jsem za takové léto ráda, protože slunce a teplo to je má oblíbená kombinace.
V pátek mi dorazila objednávka látek a když jsem si po práci jela balík vyzvednout, těšila jsem se jako malá. Večer stejně pak i v sobotu jsem zasedla k šicímu stroji a vznikly z toho dvě sukně. 
I was searching red and white striped skirt so long and finally I made it. Originally I wanted the fabric with wide stripes but it was difficult to find one for a good price, so I purchased fabric with thinner stripes and I think it looks great. It's made from cotton, so it's crumpled soon but in these hot days I think everything is easy and soon crumpled. However, I'm satisfied with such summer because sun a and warm are great combination for me.
On Friday I went to pick-up the package with fabrics which I ordered and I was so excited like small girl. In the evening and also on Saturday I sat to the sewing machine and made two skirts. ?

 

DIY skirt
Zara top
Siena Style handbag
Baťa shoes
Michael Kors sunglasses

10 komentářů:

  1. Tak ta se ti vážně moc povedla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ušít takovou sukni, to dá práci, takže smekám, Verčo :) Nicméně já bych k ní asi volila volnější vršek a jiné doplňky. Ale to jsem jen já ;)
    PS: Moc děkuji za milé komentáře.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díly za názor. Každý má rád něco jiného a chápu, že to celé nemusí být po chuti všem. :)
      Jinal sukně na ušití těžká není, tohle je jedna z lehčích variant. :)

      Vymazat
  3. tá sa podarila! a tiež mám pocit, že v týchto teplách sa pokrčí všetko! :D

    OdpovědětVymazat
  4. jéj, tá je krásna! prúžky zbožňujem :)) A s obtiahnutým tričkom to vyzerá ako pekné šaty :))
    Ja som si pred pár dňami tiež ušila sukňu, ale kruhovú a takú decentnejšiu, povedala by som :))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)