úterý 4. srpna 2015

One year since wedding


Ještě před odjezdem do Berlína jsme měli s mužem naplánovanou večeři jako menší oslavu výročí, o víkendu to byl totiž rok, co jsme se vzali.
Samozřejmě jsem přemýšlela, co si vzít na sebe a při prohlížení skříně jsem si vzpomněla na tyto šaty, které jsem na sobě měla jen jednou na kamarádky svatbě. Chtěla jsem, aby celek působil jemně, proto jsem zvolila světle růžové sako a metalické lodičky, které jsem ulovila v letošních slevách. Celek jsem doplnila už jen kabelkou ve vintage stylu.
Letošní letní slevy mě opět nijak nenadchly a mimo dvou kousků, jsem si koupila tedy troje boty. Za to jsem se rozjela na e-shopu s látkami. Za měsíc mě čeká dovolená a do té doby si chci ušít alespoň jedny šaty.
Before leave to Berlin I went for a dinner with my man and we took it a small celebration of our wedding because it's been a year from this beautiful day.
Of course I thought what to wear and I found in my closet this dress which I wore only once for my friend's wedding. I wanted the outfit would look soft therefore I matched it with light pink blazer,metallic pumps which I bought in last sales and added clutch in vintage style.
Last sales didn't excited me and beyond wo pieces I bought three pair of shoes. Instead of that I spent some money on e-shops with fabric. One month later I'm going for vacation and until it I want sew at least one dress.
 

Zara blazer
Mohito dress & shoes
Limi handbag

2 komentáře:

  1. Moc krasny jemny outfit. Dokonalost! Doporucis prosim eshop s latkama?

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, Marti! Ty umíš vždycky potěšit. :)
    Nakupuji nejčastěji na dumlatek.cz, což jsou Látky Mráz a pak třeba Flex-Tex, Kdo to kdy slyšel látky s příběhem a pak na Etsy. Nic speciálního, co bys podle mě neznala. ;)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)