sobota 29. srpna 2015

Flowers and birds


Když má dny, kdy nevím, co na sebe, sáhnu právě po šatech, protože v létě k nim stačí vybrat už jen kabelku a boty a nemusím skoro nic řešit. 
Tyto šaty nosím poměrně často, ale na blogu se s nimi celý outfit zatím neobjevil, protože kdykoliv jsem je měla doposud na sobě nebyla příležitost na focení. Baví mě jejich střih a hlavně výstřih, neboť jsou to jediné šaty, které mám takto řešené s výstřihem. 
Sometimes I have a days when I don't know what to wear therefore I like to wear dress because in the summer I just have to find the right shoes and handbag.
I wear this dress quite often but you can see it in the outfit for the first time on blog because when I wore it in the past weeks there wasn't opportunity to shoot the outfit. I like its cut and alsothe cut of the neckline.



Zara dress
Bata shoes
Siena Style handbag
Michael Kors sunglasses

6 komentářů:

  1. Ten vystrih je velmi hezky a saty ti moc slusi. Vypadas krasne!

    OdpovědětVymazat
  2. to sú krásne šatičky a nesmierne ti pristanú! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. krásně ti tyhle šatičky padnou! už když jsem na facebooku viděla, že je příspěvek s nimi, tak jsem se sem musela jít podívat ;-) jinak máš pravdu s praktičností šatů - taky když jsem na začátku týdne ráno nestíhala, tak jsem vždy do nějakých vklouzla a nemusela skoro nic řešit, obzvlášť v létě :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)