neděle 31. května 2015

Pink Eiffel Tower


Několik posledních týdnů jsem skoro k nezastavení a tak si vážím každého volného dne nebo odpoledne po práci, kdy se snažím odpočívat. Na druhou stranu když se stane, že mám víc volného času víc dní po sobě, tak mi to přijde divné a hledám si aktivity. 
Pokud jsou dny, kdy ráno odcházím do práce a domů se vracím až večer, oblékám se tak, abych se cítila příjemně. Základním materiálem hlavně pro trička/topy je bavlna a ideální délka sukně je minimálně do půlky stehen nebo ke kolenům. Nemusím tak mít strach, že mi někde něco vykoukne a navíc nemám modelkovské nohy. Jednou z mých nejoblíbenějších sukní, které nosím, je ta s Eiffelovkou a nejraději ji kombinuji s bílými topy.
Last youple of weeks are very busy and I'm glad when I have one free day or free afternoon after work and I try to relax. On the other hand when I have a more free days, it seems to be weird for me and I'm looking for some activities.
If there are days, when I leave home in the morning and go back ni the evening, I wear comfy clothes. Basic material for t-shirts/tops is cotton for me and the perfect lentgh of skirt is to the knees because I don't have legs like a models. One of the most favourite skirt is the one with Eiffel Tower and I like to match it with white tops.


F&F cardigan
Siena Style handbag
Mel shoes
Tezenis tights

9 komentářů:

  1. What a fabulous skirt - and I love it with the cardigan! Kx

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci taky něco s Eifelkou! Sukně je super a kombinace také! Sluší ti to! Skvělý outfit na celý den. Kéž by mi tak slušely tyto nabírané sukně, ale už nejsem tak štíhlá, tedy nikdy jsem nebyla :-) Musím sukni max. se sklady nebo kolovou a to už je mnohem více práce :-( Stejně nejraději šiju šaty. Zrovna jsem dokončila dvoje ve dvou dnech! a ještě mini halenku. Takové "volné" dny mne baví úplně nejvíc. To jistě ty chápeš a oceníš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, dvoje šaty za dva dny. Ty ji neuvěřitelná, Marti! Klobouk dolů. :)
      Já zas tak štíhlá nejsem, nohy mám jako závodní kobyla. To dělá jen šikovný fotograf a možná oblčeení. :)

      Vymazat
  3. Ta sukně je roztomilá a botky taky. :) Chtěla bych si také pořídit nějaké voňavé botičky. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně je ohromná, musím se přiznat, že mám snad poprvé pocit, že musím mít něco, co vidím na jiné slečně :D Ale to by byl malér, abychom se v Plzni někde nepotkaly :-D Pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)