úterý 26. května 2015

Light pink bubble skirt


Pokud vám je tato bublinková sukně trochu povědomá, tak máte pravdu. Pořizovala jsem si ji loni a původně byla v midi délce. Bohužel takhle délka nelichotí mojí postavě a zkracuje mě, obzvlášť když nosím s oblibou baleríny (díky tancování a vybočování kloubu jsem omezila nošení podpatků). Z toho důvodu jsem měla na sobě asi jen třikrát. Nakonec jsem se rozhodla, že spodní lem, který z ni dělal midi délku, upářu a výsledek můžete vidět v tomto outfitu. Chápu, že ne každému se to líbí, ale já se v ní cítím dobře, což je podle mého názoru asi nejdůležitější, aby se člověk cítil dobře v tom, co nosí.
V jednom z předchozích článků jsem psala o tom, že můžeme konečně zahodit punčochy a nosit holé nohy. Bohužel to se změnilo během dvou dnů a já opět musela vytáhnout punčochy. Tak snad se brzy počasí umoudří a punčochy zůstanou na dně skříně až do podzimu.
If you think that you've already seen this bubble skirt, you're right. I bought it last year and originally it was in midi length. Unfotunately this type of length doesn't look good no me and my body looks shorter, moreover if I like to wear flat shoes (thanks to dance and problems with my feet I don't often wear heels). Therefore I wore this skirt only approximately three times. Finally I decided to make it shorter and the result you can see in this outfit. I understandeverybody doesn't like but I feel in this length better which is very important in my opinion, I mean to feel good in what do you wear.
In one from previous outfit I wrote about the weather is warmer, so we can through away the tights and enjoys bare legs. Unfotunately it has been changed in two days and I had to find the tights. I hope the weather will be warmer soon and the tights will stay in closet until autumn.



Topshop skirt
Zara cardigan
H&M top
Melissa by Karl Lagerfeld shoes
Tezenis tights
Siena Style handbag
Aldo sunglasses
Ebay earrings

5 komentářů:

  1. Sukně je pěkná a moc ti sluší. :) A ty kočičí brýle se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká sukýnka. Prima materiál a skvělá barva! Tento typ outfitů ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Právě v takových se cítím skvěle.

      Vymazat
    2. Děkuji. :) Právě v takových se cítím skvěle.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)