pondělí 9. března 2015

Mani of the week: OPI - My Vampire is Buff


Ačkoliv se tento víkend již přihlásilo jaro, já se rozhodla nelakovat v typických jarních barvách, ale pro bílou barvu šmrncnutou lehce světlou béžovou. Nejedná se tedy o bílou jako padlý sníh. Lak je krémové konzistence a kryje plně ve dvou silnějších nebo ve třech slabších vrstvách. Upřímně nelakuje se úplně dobře a já raději dávám dvě silnější vrstvy. Navíc doba schnutí je docela dlouhá, úplně suchý je přibližně po půl hodině. Pokud ale lakuji před spaním, tak si pokaždé minimálně na jeden nehet vytetuji peřinu. Výdrž je slabší než u všech Opíků, které mám. Oprýskávat se začne koncem druhého dne. 
Nejlépe podle mě vypadal s s efektním top coatem Circus Confetti od Essence, který jsem aplikovala na prsteníčky a měla ho na Štědrý večer.
P.S. Nezapomeňte zapojit do soutěže, konec je v neděli. :)

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji, ale na nehtech je trochu zkreslený. Je víc do běla.

      Vymazat
  2. Nude laky jsou problem a nedrzi snad zadny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně drží skvěle ty od Essie a jeden Nude od OPI, ale tento je katastrofa, co se týče výdrže.

      Vymazat
  3. Já si nějaký OPI v tělové barvičce chtěla pořídit, ale když tady čtu o té výdrži.. možná místo něj zkusím Korres, nicméně tenhle odstín je krásný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jeden světloulince béžový a ten mi vydrží v pohodě tři dny. A nejdéle mi vydrží Sugar Daddy od Essie, který se tu brzy objeví. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)