neděle 28. prosince 2014

Shades of grey


Šedá barva si v mém šatníku našla své místo poměrně rychle a oblečení v této barvě začíná zabírat, čím dál více místa. Navíc se skvěle kombinuje a nechápu, proč jsem ji ve větší míře pustila do své skříně až poslední dobou. Další šedé šaty jsem si pořídila při poslední návštěvě Rakouska, a i když jsem je na sobě měla zatím jen dvakrát, tak pokaždé mi je všichni chválili a to i lidé, od kterých bych to nečekala. 
Fotky byly pořízeny již před Vánocemi, kdy jsme s kamarádkami vyrazily na večeři, což je naše taková předvánoční tradice. O restauraci, kde jsme se sešly, plánuji samostatný článek, protože si myslím, že stojí za to, zajít si tam na jídlo.
I have more and more grey clothes in my closet and I don't know why I didn't started to buy grey pieces sooner, it matches with a lot of pieces! I bought the next grey dress during my last visit of Austria and even I wore it only twice, lots of people told me it's really beautiful and also people from I wouldn't expect it.
The pohotos were shooted before Christmas when I went for a dinner with my friends which is our Prechristmas tradition. I plan to write one from next posts about the restaurant where we were because it's really good in my opinion.


Intimissimmi dress
Tezenis tights
Forever 21 booties
Siena Style handbag

10 komentářů:

  1. Moc krasne a inspirujici. Ta vsadka je skvela. To by se mi take libilo na satech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne tobe to neuveritelne slusi. Je videt, ze se nekam tesis.

      Vymazat
    2. Děkuji za krásný komentář, Marti.

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou opravdu zajímavé! A krásně vynikla tvá barva vlasů, nemáš je nějaké tmavší? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám, možná to dělá světlo nebo šampon. Když použiji šampon na objem od Kérastase, tak mám pak vlasy trochu tmavší.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)