úterý 23. prosince 2014

Dark blue & beige


Po delší době se zde objevuje outfit s kalhotami, které jsem přestala skoro nosit a daleko raději oblékám šaty nebo sukně. Omlouvám se za výraz na fotkách, ale při včerejším příšerně větrném počasí bylo dost náročné udržet vlasy tam, kde mají být a k tomu se tvářit nějak inteligentně. 
Béžové kotníčkové boty nosím nejraději v kombinaci s kalhotami a s kabelkou DKNY, která má na sobě také v menší míře světle béžovou a perfektně k tomu sedí i momentálně má nejoblíbenější šála. Mám prostě ráda, když se občas v outfitu sejde víc věcí, které spolu ladí.
Yesterday I wore pants after quite long time, I prefer to wear dresses or skirts. Sorry for my face on the photos but yesterday it was terrible windy weather and it was very hard to keep some hairstyle and also normal face.
 I like to wear the beige booties mostly with the pants and with handbag DKNY which contains also beige colour and it matches also perfectly with my currently the most favourite scarf. Sometimes I like when more stuff in outfit match together.



New Look coat
Tezenis pants
Deichmann booties
DKNY handbag
Next scarf

4 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)