úterý 30. prosince 2014

Red dress


Červené šaty, které jsem si kupovala při podzimní návštěvě Regensburgu, nosím celkem často, ale na blogu se objevují poprvé. Na Vánoce si přímo říkají o kombinaci s černými punčochami se zlatou aplikací, které mám vyhrazené přímo na vánoční období. S bílým vrškem a černým páskem vypadám prý trochu jako Santa. :) Každopádně se už několik posledních měsíců cítím nejlépe právě v sukních nebo v šatech, tak snad vás tím moc nenudím.
I bought this red dress during visit of Regensburg in autumn and I wear it quite often but as far as I remember it appears on blog for the first time. The must have combination of this dress is with black tights with gold pattern during Christmas tine. They say I look like a Santa a little bit when I wear this dress with white top and black belt. In an case I feel great in dress or in skirt and I hope it isn't boring for you.    



T.K. Maxx dress
Calzedonia tights
LIndex t-shirt
F&F handbag and belt
Camaïeu booties
DIY scarf

4 komentáře:

  1. Ovsem ten nejkrasnejsi Santa! Moc hezky outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé, Santa mě nenapadl, to spíše Červená Karkulka, pokud by byl na hlavě ješte červený klobouček, čepeček, či šátek. Takto je to ale fajn. Sukně ani šaty nikdy nudit nebudou! Ne na takové postavě. Snad Vám taková nálada vydrží co nejdéle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Aleši. :)
      Nálady vydrží hodně dlouho, protože šaty a sukně to jsem prostě já. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)