úterý 9. prosince 2014

Dark blue dress


Ráno odcházím za tmy a odpoledne se vracím také za tmy, takže opět outfit focený uvnitř. Je z neděle, kdy jsem strávila většinu dne v Praze na akci Grace'n'Glamour, o které plánuji napsat článek. Mimo této akce jsem si den zpříjemnila v cukrárně a pak jsem zavítala do Ikea, což nebyl nejlepší nápad, protože tam bylo asi bambilion lidí. Naštěstí jsem toho moc nechtěla, takže jsem nakoupila celkem rychle. 
Tyto tmavě modré šaty jsem vám ukazovala v minulém článku a slíbila jsem, že je ukáži i na sobě. Jsou z tenčího materiálu, takže do tuhé zimy nebudou, ale v současné době se dají ještě nosit spolu se silnými punčochami. 
Akorát jsem si na pochůzky po Praze zapomněla rukavice, takže mi venku mrzly ruce.
When I leave home and when I come home it's allways dark, therefore the outfit is shooted insided. It's from Sunday when I was in Prague for event Grace'n'Glamour about which I plan to write separated post. I was also at the patisserie and then I went to the Ikea and it wasn't good idea because there were a lot of people. Fortunately my shopping list wasn't long, so I bought the stuff quite quickly. 
You could see this dark blue dress in the last post and I promised I show it in outfit. They aren't good to freezing weather but currently I can wear it with warm tights.
I forgot the gloves to the walk around the Prague and outside my hands froze.



Vero Moda dress
Lindex top
Tezenis tights
Camaïeu booties
Siena Style handbag

4 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)