sobota 27. prosince 2014

Christmas snapshots

ready for Christmas Eve dinner

V tomto čase se nedá mluvit o ničem jiném než o Vánocích a já se na ně každý rok zhruba od začátku listopadu těším jako když jsem byla malá. Takže jsem se rozhodla  ukázat vám několik fotek z letošních vánočních svátků. 
Na Štědrý den dopoledne dodělávám poslední věci a koukám na pohádky, odpoledne jedeme na hřbitov zapálit svíčku těm členům rodiny, kteří tu s námi nejsou, pak jdeme na vánoční mši a pro betlémské světlo, po ní si dáme večeři, popovídáme, následuje cesta ke stromečku a rozdávání dárků a potom už jen padnu na gauč a koukám na Popelku. 
Další dva dny jsou pak ve znamení návštěv.
Dneškem jsme maraton návštěv završili a já už si nějakou tu hodinu pěkně hovím ve svém oblíbeném křesle a odpočívám.
It is't possible not to talk about Christmas, now. I look forward for this festival every year since the beginning like a child. I want to share with you some photos from this Christmas.
On Christmas Eve in the morning I finish some things and watch the fairy tales in TV, in the afternoon we go to cemetory to light the candles, then we go to the church for Christmas mass, after that we have dinner and then we go to the Christmas tree to unpack the gifts and finally I lie on the couch and watch my favourite fairy tale Cinderella.
Next two days are made for visits.
Today we finished the time of visits and I'm sitting in my favourite armchair and relax.
 
the best and the most favourite christmas candies

It started to snow, finally winter came to us. :)
Happy and the gifts

6 komentářů:

  1. Jéééééé knížka od Zoe? Taky mám v plánu si ji pořídit. Někde jsem četla, že v prodávanosti předskočila J.K.Rowlingovou, což je síla.

    Jinak máme to dost podobně, dny po Vánocích plné návštěv, jídla, jídla, jídla a jídla.. Musím říct, že se cítím fakt hrozně přecpaná po těch svátcích. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Girl Online přeskočila i J. K. Rowlingovou. :)

      Vymazat
  2. Tyhle momentky jsou moc mile a krasne! Slusi ti to na te posledni fotce uplne nejvic.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)