čtvrtek 11. prosince 2014

Christmas Gift Wishlist


Vánoce jsou tu za necelé dva týdny a tak jsem rozhodla dát dohromady, co by se mi líbilo najít pod stromečkem a třeba to bude i inspirací pro vás, co si přát případně co věnovat svým blízkým.
Aktuální kolekce Lindexu mě rozhodně nenechávají chladnou, takže chlupatá sukně, mikina s Eiffelovkou, šála nebo kardigan by mi udělaly radost stejně jako vychvalovaný olej od Nuxe, který bych ráda vyzkoušela. Pro blogerské fanoušky je must have určitě knížka od blogerky Zoelly a vzhledem k tomu, že její poslední knížka je jedním z nejprodávanějších titulů, tak to asi musí stát za to. Dále by mě ale potěšila klasika v podobě parfému v mém případě Burberry Body, podnos na muffiny nebo i pěkná látka, ze které bych si ušila sukni nebo šaty. A v poslední době jsem se zamilovala do červených laků na nehty, u mě vede rozhodně značka OPI a Essie, protože mi na nehtech s top coatem vydrží déle než dva dny.
Pokud ještě nemáte dárky, tak vám přeji příjemné nakupování.
Christmas in only two weeks away and I decided to bring bit of inspiration for yourself  or for your family and friends.
Actually collection from Lindex interests me and it's the same with multifunctional dry oil Nuxe. Must have for the bloggers and vloggers and their fans is the book from vlogger Zoella. The good idea is also parfum (for me Burberry Body), something to the kitchen like platter for muffins or something for DIY project. Lately I like more and more the red nail polishes.
If you haven't bought the gifts yet, so happy shopping.

4 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)