středa 31. prosince 2014

Bye bye 2014 hello 2015


Nemám ráda bilancování, ale menší ohlédnutí za uplynulým rokem dělám ráda. Díky blogu tak zpětně vidím, co se všechno daný rok událo. Když to vezmu kolem dokola, tak to byl skvělý rok. Samozřejmě, že se stávající i špatné věci, ale z těch se snažím použit a případně na ně minimálně nemyslet a jít dál s pozitivním myšlením.
Letošní zimu jsem se bohužel nedostala bohužel na lyže, ale to hodlám brzy změnit. :) Začátkem roku jsem udělala velkou čistku v šatníku a od té doby třídím věci pravidelně. Mimochodem některé vyřazené kousky najdete na Vinted.cz pod přezdívkou @style_by_veronika.
Byl to rok plný velkých události nejen pro mě. V létě jsem si vzala toho nejlepšího muže na světě a vdaly se také mé tři blízké kamarádky. Mamka i ségra dostudovaly školu .V práci jsem se posunula opět o něco dál a potvrdilo se mi rčení, že co tě nezabije, to tě posílí a že všechno zlé je k něčemu dobré. V mém případě došlo k rapidnímu zlepšení mé němčiny, i když se mám pořád hodně co učit.




V roce 2014 jsem i celkem dost cestovala. Od března začal kolotoč služebních cest do Německa, kam jsem od května do července jezdila skoro každý týden. Na jaře jsme s mužem jeli na krátkou dovolenou na Slovensko. V srpnu jsem pak navštívila služebně ještě Rumunsko, kde jsem byla poprvé a celkem mi zaujalo, i když mezi mé wishlistové destinace nepatří. V druhé polovině září jsme s mužem odletěli na Gran Canarii, kterou jsme skoro celou procestovali a na konci října jsme si udělali malý výlet do Regensburgu, kde jsem v minulosti chvilku žila a patří mezi mé srdeční záležitosti. Koncem listopadu jsme pak jeli znovu na Slovensko a na skok do Rakouska.
Uplynulý rok byl i co se týče kulturního a blogového vyžití celkem pestrý. Navštívila jsem několikrát showroomy, byla se podívat na Dyzájn Márketu, odkud jsem si odnesla pár kousků, mimo jarního koncertu Lucie v Bratislavě jsem se zúčastnila i dalších koncertů (mimochodem Lucie podruhé, když hrála u nás) a v neposlední řadě jsem se zúčastnila příjemného posezení s Maruškou z "Co si dneska vezmu na sebe" a slečen z Toni&Guy Hair Meet Wardrobe.


Pokračovala jsem s DIY projekty a mimo ušití pár sukní pro sebe jsem se pustila i do renovace židlí.
Dvakrát jsem absolvovala třídenní smoothie detox, který plánuji opět po novém roce.
Na příští rok mám mimo několika pár materiálních přání, být i nadále šťastná, spokojená a zlepšovat se, jak v pracovním tak i v soukromém životě. Mám v plánu i pár menších změň s blogem, tak snad se to podaří a k tomu se váže i mé přání, aby vás blog bavil alespoň tak jako dosud, aby se tu scházelo třeba i více čtenářů a blog vás alespoň trochu inspiroval. Tímto bych vám chtěla poděkovat za dosavadní přízeň a podporu, protože díky vám mi blogování baví o něco víc, měla jsem možnost podívat se na akce, kam se bez blogu a podpory vás čtenářů těžko dostala a zpětná vazba je důležitá pro každého.
Jaký byl váš uplynulý rok a jak budete slavit Silvestra?
Každopádně si oslavy užijte, přeji vám úspěšný vstup do nového roku,aby se vám vyplnilo vše, co si přejete a aby ten nadcházející rok byl minimálně stejně dobrý jako ten uplynulý.






9 komentářů:

  1. Bajecna rekapitulace! Preji ti vse nejlepsi v novem roce a at se ti splni vse, co si prejes.

    Letos rekapitulovat nemohu. Byl to nejhorsi rok v mem zivote. Tak verim, ze ten nasledujici bude skvely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marti!
      Vím, že jsi to neměla lehké a pevně věřím, že rok 2015 bude pro Tebe skvělý! :)

      Vymazat
  2. Obdivuji všechny, kteří pravidelně něco zaznamenávají, mohou pak lépe rekapitulovat. Já vždy musím pátrat ve své ementálové paměti, tudíž většinu zapomenu :-)
    Ať se Vám daří i nadále!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu je blog dobrý, že si člověk připomene věci, na které by si třeba nevzpomněl.
      Děkuji! :)

      Vymazat
  3. Přeju Tobě a blogu ať se daří v novém roce 2015 :-) Zuzka

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná rekapitulace. Na tvůj blog ráda chodím, protože na mě působíš tak sympaticky a skromně, nic strojenýho jako některý jiný blogerky :-)

    Ať se daří i v novém roce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za krásný komentář a ať se daří i tobě. :)
      Ono není ani co strojit, když postuju věci ze svých všedních dnů.Mně se zase líbí ty tvé recenze, které také nejsou strojené a mají prostě šťávu. :)

      Vymazat
  5. Ta fotka s vestičkou je perfektní, hrozně ti to tam sluší... přeji ti do nového roku jen to nejlepší!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)