čtvrtek 25. prosince 2014

At the Christmas tree


Doufám, že jste si Štědrý den i večer užili podle svého, s těmi, s kterými jste chtěli a pod stromečkem našli, co jste si přáli. O tom, jak jsem strávila Štědrý večer a jak trávím vánoční svátky si ale povíme jindy. Dnes bych vám chtěla ukázat štědrovečerní outfit, které jsem měla promyšlený celkem dlouho dopředu. Červená barva patří neodmyslitelně k Vánocům a k černému základu jsem zvolila právě velkou červenou sukni a červené náušniceve stylu vánočních ozdob.
Užívejte volno a napište mi, co jste si oblékli ke stromečku vy.
I hope you enjoyed Christmas Eve and Christmas Day with the people who you like and you found under Christmas tree evetything what you wished. In the next post I'll show you how was my Christmas Today I want to share with you my Christmas Eve outfit which I had in my head long time. THe red colour is a part of Christmas, so I wore big red skirt, red earrings in style of Christmas balls and black basics.
Enjoy days offe and let mek know what did you wear to the Christmas tree.


Next skirt
Tezenis dress and tights
Marks & Spencer heels
Claire's earrings

4 komentáře:

  1. Nadherna kombinace. Ta sukne je uzasna a myslela jsem, ze jsi ji sila. Rozhodne je to pro mne inspirace na pristi rok.

    Moc ti to pod stromeckem sluselo!

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle kombinace je nesmrtelná a i drdol je super! Já oblékla tygrované šaty, ale teď ve slevách plánuji úžasné červené z Manga :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)