pondělí 24. listopadu 2014

Interstellar


V sobotu jsme si s mužem vyrazili po delší době do kina na film Interstellar. Nečekala jsem od toho nic a byla jsem nadšená. Většinou, kyž od filmů nic neočekávám, tak jsem pak nadšená. Film se mi líbil a ačkoliv jsem na ČSFD na něj četla negativní komentáře, tak vám ho za sebe můžu doporučit. Tři hodiny se můžou zdát dlouhá doba, ale mně ani nepřišlo, že Interstellar trval tak dlouho. 
Měla jsem na sobě oranžové šaty a doplnila jsem je černým základem, protože jsou samy o sobě výrazné. nicméně dobře budou vypadat i se šedým základem. 
Viděli jste Interstellar a jak se vám líbil?



Lindex dress
Tally Weijl t-shirt
Camaïeu booties
F&F belt and clutch
Tezenis tights

11 komentářů:

  1. Moc hezké, Veru, tak kabelka by se mi hodila v tomhle stylu! :-) Jinak film jsem viděla, tady v Portugalsku, takže jsem asi úplně vše nepochopila.. ale ani tak jsem nebyla zklamaná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Bez titulků by to asi bylo trochu náročnější... Hlavní je, že jsi nebyla zklamaná. :)

      Vymazat
  2. Hezký outfit! Moc ti to sluší! Kéž bychom mohli s mužem do kina. No možná si nakonec zajdu sama... nějak je toho hodně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych si zašel do kina...asi spíše na Vás - super, šaty, lepší základ...Růžové květy se mi tam nehodí, ale i tak bych zašel :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tie šaty sa mi veľmi nepáčia, ale máš krasnu farbu vlasov. :) keď som šla na interstellar, ani som poriadne nevedela, čo to je. sci-fi príliš v láske nemám, ale milo ma to prekvapilo, aj som si poplakala. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jiný vkus, mně se třeba líbí. :)
      Děkuji!

      Vymazat
  5. Verunko, Ty šaty jsou úžasný! Z Lindexu, jo? Já mám ráda přesně tenhle střih a nad těma barvama úplně uslintávám. Manžel musí bejt úplně u vytržení mít tak krásnou ženskou vedle sebe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji! :) Ty jsi lichotnice, ale zrovna komobinace černé a oranžové se mužovi moc nezamlouvala. :)

      Vymazat
  6. Jee na Interstellaru jsme s přítelem taky byli..scifi nemám ráda, ale tenhle film mě docela nadchnul, mělo to nějakou zápletku a nebyl to prvoplánový příběh :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky scifi moc nemusím, ale tohle bylo dobrý a přesně jak píšeš, nebyl to prvoplánový příběh.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)