sobota 22. listopadu 2014

Grey dress


Tyto šedé šaty jsem vám v jednomu příspěvku již ukazovala, ale byla z nich vidět jen spodní část. Dnes tedy můžete vidět, jak vypadají celé. Zpředu vypadají jako jednoduché pouzdrovky, ale na zádech mají výstřih. Ti, co sem chodí pravidelně, tak vědí, že mám slabost pro takto řešené šaty a topy. Aktuálně bych je mohla pasovat na nejoblíbenější šaty, nosím je poměrně často a tříčtvrteční rukávy jsou do aktuálního počasí do kanceláře perfektní. A s vínovou vypadají podle mě pěkně.
This grey dress you I showed in one of previous posts but you could see only the bottom part. From in front it looks like simple pencil dress but the has open back. These whose come here regularly know that I love this style of dresses or tops. Actually I can say it's my the most favourite dress, I wear it quite often and thre-quarter sleeves are perfect in the weather to the office. And they looks good with the burgundy in my opinion.



Reserved dress
Calvin Klein handbag
Forever 21 booties
Tezenis tights

8 komentářů:

  1. Nadherne saty, moc ti slusi. Budu se muset podivat do Reserved :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem takéto strihy šiat. Asi by mi trošku vadil ten zadný výstrih, predsa len som zmrznutý človek, ale nejaký šál by to vyriešil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou super! Já mám tenhle výstřih na oversized svetru a fakt jsem si ho oblíbila! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty a vůbec ani nevadí, že mají výstřih na opačné straně :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)