pátek 12. září 2014

Time is running


Dnes jsou to přesně tři roky, co jsem začala pracovat a při tom jsem si uvědomila, jak čas rychle letí. Připadá mi to jako kdyby to byl rok maximálně dva. Vím, že se mám stále, co učit a v čem zlepšovat a ačkoliv je to poslední dobou hodně náročné a rozčiluju se, tak i přesto mi má práce baví.
Stejně tak mi připadá, že je to jako včera, co jsem začala tancovat a v úterý jsme zahájili druhou sezonu. A z úterka je i tento outfit. Kombinování této sukně mi nepřestává bavit, takže se tu pravděpodobně objeví i na podzim nebo v zimě.
It's been three years today since I began to work and I awoke how fast the time runs. It seems to mě like one maximally two years. I know I have still a lot of to learn and improve my skills and though it's very difficult and I get sore, I like my job.
It's the same with dancing, it seems to be like yesterday when I started to dance and on Tuesday we began the second season. And from Tuesday is also this outfit. I still like wear this skirt, so it'll appear there also in autumn and  in winter.


 DIY skirt
Mango shirt
F&F flats
Diane von Fuerstenberg handbag

6 komentářů:

  1. Čas letí...jestlipak budete blogovat i za 10 let? A co je vlastně vaše povolání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je otázka, jestli budu blogovat i za deset let... Uvidíme, zatím mě to stále baví, ale není tolik času, kolik bych chtěla. :)
      Pracuji jako inženýr zákaznické kvality v automobilovém průmyslu.

      Vymazat
  2. Čas strašně letí! Až mě to někdy děsí! Ale sukně vypadá skvěle! :)
    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)