pondělí 8. září 2014

Blue & black


O víkendu jsem se účastnila další svatby a speciálně jsem si na ní koupila tyto šaty. Několikrát jsem se obhlížela, ale pokaždé je v prodejně nechala, ale nakonec jsem neodolala a byla jsem ráda, že zbyla moje velikost. 
Velký drdol je jedním z nejrychlejším účesů, který nosím ráda a spolu s většími brýlemi a střihem šatů jsem si přišla jako ze 60. let. Vzhledem k tomu, že se obřad konal "v terénu" - podpatky se nedoporučovaly a já věděla, že půjdeme určitě na nějakou procházku, rozhodla jsem se pro oblíbené balerínky Mel.
Jak se vám tento outfit líbí?
I took part another wedding during weekend and especially for this ocasion I  bought ths dress. I decided long time to buy it and finally I couldn't resist and I was very glad when I found it in my size.
Big bun is my favourite hair style which is quick and together with big sunglasses and styl of dress I felt I looked like from 60's. The ceremony was in the nature and hees weren't recomended  and I knew I go for a walk I wore my favourite ballerinas Mel.
How do you like this outfit?



Mohito dress
Siena Style handbag
Mel ballerinas
Forever 21 bracelet
Michael Kors sunglasses

7 komentářů:

  1. Udělala jsi fakt dobře! Moc ti ty šaty sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekné šaty ! :) určite by som si ich na tvojom mieste zobrala tiež :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou pěkné a sluší ti. Celý outfit se mi moc líbí. Také teď sháním šaty na svatbu, ale všude teď mají ještě hodně letní šaty a v těch bych asi zmrzla. Navíc jsem prostě na tmavé barvy, což se na svatbu nehodí.:)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)