úterý 10. září 2013

Travelling: Innsbruck

 
Po dovolenkové pauze jsem zde s dalším článkem, a to na téma cestování. Letos jsem se rozhodla pro "akčnější" dovolenou, než je jet někam na jedno místo a odtamtud si udělat pár výletů. I když taková dovolená k zahození také není. :) Procestovala jsem několik zemí, navštívila více míst, odnesla spoustu krásných zážitků a jednoduše jsem si užívala. Takže se můžete těšit na další cestovatelské posty a sem tam to proložím i nějakým outfitem.
První zastávka na cestě byl Innsbruck. Prošli jsme si pouze centrum, protože po přibližně třech hodinách začalo pršet a nepřestalo ani druhý den ráno, takže z původního plánu jít někam na výšlap, sešlo. I tak jsem si ale město užila a přála bych si ho navštívit v zimě. Kolem jsou samé hory, takže parádní místo na lyžování, v létě na turistiku a kousek od Innsbrucku v Brenneru se nachází outlet, takže i možnost nakupování. Samozřejmě i v samotném Innsbrucku najdete obchody, jak v centru města, tak i v nákupních centrech.
Pokud máte dotazy, ptejte se zde, na e-mailu případně i na Ask.fm.
After holiday pause I'm herre with another post for theme travelling. This year I decided for "more action" holiday than go somewhere to one place and from there make some tris. But this holidays is also good. :) I visited some countries, more places, had a lot of beautiful experiences and simply I enjoyed it. So you can look forward to another travellingpost and sometimes I space them with outfits.
The first stop was Innsbruck. I visited only centre of city, because after three hours it started raining and it didn't stop even day after in the morning. Therefore we had to cancel walking in mountains. Inspite of that I enjoyed the city and wish to visit it in the winter. There are mountains around the city, it's the perfect place for skiing, in summer for hiking and near to Innsbruck in Brenner you cand find outlet, so there's also possibility of shopping. Obviously there are shops in Innsbrucku - in the centre and also in shopping centres.
If you have any question, you can ask here, by e-mail or on Ask.fm 

wearing: Aldo sandals and sunglasses, Amisu shorts, gifted top from my sister, DVF handbag
beautiful church
in the centre
river Inn
ice coffee & ice chocolate
our hotel
 

3 komentáře:

  1. Krásné fotky! To je příjemné, když můžeš cestovat a objevovat. Těším se na další fotografie z cest.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Verunko, tak na tvé cestovatelské posty se moc těším, protože se s tebou ráda podívám na místa, kde jsem třeba ještě nebyla (viz. Innsbruck) nebo si připomenu místa, která jsem navštívila. Vidím, že jsi dovolenou užívala na maximum a jsem zvědavá na všechno další, co nám tu ještě ukážeš.

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Rakousko! Těžce a navždy. Jen v Innsbrucku jsem nikdy nebyla. Závidím:-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)