sobota 14. září 2013

Travelling: Trip around Versilia


 
Pokud někdy budete trávit dovolenou v Toskánsku v oblasti Versilia, doporučuji půjčit si kolo a omrknout všechna čtyři letoviska, která na sebe navazují. Kolo je možné zapůjčit si téměř v každém hotelu. Na ulici nebo na promenádě potkáte spoustu cyklistů. Výlet je příjemný, protože se jede pořád po rovince, s kolem se dostante všude a nemusíte řeit dopravní zácpy. Já měla ale problém s tím, že nejsem zvyklá na semafory pro cyklisty a tak jsem během jednoho dne několikrát projela na červenou. :)
If you'll spend holiday in Tuscany in Versilia, you should rent a bike and visit all resorts, which are connected. It's possible to rent a bike almost in every hotel. You meet a lot of bicyclists on the street or on the promenade. The trip is nice, because you ride flat, you can go everywhere with bike and you don't have to solve traffic jams. But I had problem with traffic lights for cyclists, I rode, when there was red light, because I'm not used for that. :) 

Viareggio
Lido di Camaiore
Forte dei Marmi
Marina di Pietrasanta

2 komentáře:

  1. To je krááása :) Určite si si to naplno užila :) Výlety na bicykli milujem :) Človek si to oveľa lepšie všetko vychutná a hlavne toho stihne aj viac prejsť :) Tie semafóry by zaskočili aj mňa :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já cyklovýlety moc nemusím, ale asi je to ovlivněno i tím, že nemám žádné čupr kolo. :) Po rovince mi to ale vůbec nevadí.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)