pondělí 23. září 2013

Showroom Lindex

 
 
V úterý jsem byla omrknout novou kolekci Lindex, kterou vytvořil Matthew Williamson (jak asi už všichni víte :)). Kolekce bude v prodeji od 4. října ve vybraných prodejnách. Celá kolekce mi přijde vmi nositelná a povedená. Spousta kousků mi zaujala a jsem zvědavá, co všechno dorazí k nám. Mimochodem 10% z prodeje této kolekce jde na boj proti rakovině a pokud si zakoupíte náramek, tak jde dokonce celá částka. 
Součastí představení kolekce bylo i představení klasické kolekce, která obsahuje mimo jiné nádherné doplňky a Lindex se začal orientovat i na pánskou část populace, zatím tedy jen spodní prádlo, ale podle toho, co jsem viděla, tak vypadá dobře a kvalitně. Tímto děkuji i Alče za pozvání, měla jsem možnost vidět nejen obě kolekce v předstihu, ale poznat osobně i další kolegy blogery. :)

 
kolekce od M. Williamsona
moji dva favorité z klasické kolekce
 

7 komentářů:

  1. Tu kabelku musím mít! Krásné! Závidím, také bych ráda byla pozvaná. Mám pocit, že tyto firmy podceňují kupní potenciál čtyřicátnic, které tam nakoupí i pro děti. Je pravda, že jich moc o oblečení nebloguje, ale i ty, které ke mně chodí, se musí oblékat :-)

    Hezky zpracované, odprezentované, Veroniko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já se Tebou naprosto souhlasím. Na představení by se měly zvát nejen studentky, ale třeba i ženy, které mají už děti. Kupní potenciál u nich určitě je. Navíc zrovna Lindex má podle mě krásné věci, jak pro dospělé, tak pro děti a ceny jsou dle mého názoru přiměřené.

      Jinak děkuji za pochvalu. :)

      Vymazat
  2. Ta kabelka je vážně moc pěkná! Mně se na fotkách vždy líbí spousta věcí a pak když tam jdu, tak mě tam nikdy nic nezaujme :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě zaujme spusta věcí, ale většina jich není v mé velikosti. :-(

      Vymazat
  3. Ty perličky!! :) Já z Lindexu miluju punčochy a spodní prádlo, ale mají i další pěkné a hlavně kvalitní a bavlněné kousky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalitní balvněné kousky mají - s tím souhlasím a nvíc za fajnové ceny. :)

      Vymazat
  4. No super, hned bych si pár kousků vybrala.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)