úterý 24. září 2013

On the red carpet

 
Když jsem navštívila Cannes, nechala jsem se samozřejmě vyfotit na červeném koberci u Filmového paláce. Šaty mám už delší dobu a již několikrát jsme ocenila jejich střih. Napoledy právě v Cannes, protože jsme si zašli na tříchodovou večeři a nedá se tvrdit, že po takovéto večeři bych trpěla hlady, spíš naopak. :) Poprvé jsem měla možnost ochutnat Profiteroles, byly naprosto výborné. Můj muž si dal citronový dort a kdybychom předem věděli, jak jsou zákusky velké, tak bychom si dali jeden na půl. Za sebe večeři v resturaci Chez huitres, kde jsme večeřeli, mohu jen doporučit a potvrzením je snad i to, že stoly měly stále obsazené, což se u ostatních restaurací až tak nedělo. 
When I was in Cannes, I wanted to shoot on the red carpet in front of the Palce. This dress I own for a longer time and many times I appreciate its cut. Last time just in Cannes, because we went for a three-courses dinner and I cannot say I was hungry. :) For the first time I tried Profiteroles, which were totally delicious. My man had a lemon cake and if we knew the size of desserts before, we ordered only one dessert for both of us. I recommend you the restarant Chez huitres, when we ate and it also confirms fact, that the restaurant was allways full, which wasn't the same in other restaurants.


 
Zara dress
F&F clutch
flats from Parga
necklace from Germany
 
salad with sea fruits
lemon cake
calamares
profiteroles aux chocolat
 
 

9 komentářů:

  1. Teeda, na tom cervenem koberci by jeden nepoznal, jestli se tam v tech krasnych sateckach neprochazi zrovna nejaka hvezda :-) A skvostne vypada i vecere - to teda jooo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nice dress!

    Kiss
    Ale

    Come to my blog for a NEW AND VERY SPECIAL POST!
    www.thelifeseenfromabove.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nejsi JAK hvězda. Ty jsi hvězda!!! Sluší ti to. Ach, to jídlo vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  4. To jídlooooo! To je ale nářez! A jako hvězdě Ti to moc sluší :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Bello!
      Jídlo byl nářez a jíst takhle častěji, tak bych se do těch šatů za chvíli nevešla. :-D

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)