čtvrtek 25. dubna 2013

Outfit of Tuesday: Biker jacket

 
 
Konečně jsem také mohla provětrat křivák, který jsem stejně jako trenčkot pořídila letos. Byla bych si ho pořídila i dříve, ale ty, co se mi líbily, tak má velikost byla již vyprodaná. Je to trochu jiná kombinace než v předchozím článku, ale já se v ní cítím dobře a hlavně mám další nadčasový kousek ve svém šatníku, který se dobře kombinuje. :)
Finally I wore biker jacket which I bought as trenchcoat this year. I'd buy it sooner but the one, which I like, was sold out in my size. It's a little bit different outfit than the one in previous post but I feel comfy and I've got another timeless piece in my closet which is good for matching.

 
 
Reserved jacket
Zara top
H&M pants
Forever 21 shoes
Ebay handbag
Chanel sunglasses

9 komentářů:

  1. Hezké, jen to triko bych asi zvolila jiné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit! Líbí se mi ty růžové kalhoty, hezky to outfit oživí :) Také bych asi zvolila jednodušší tričko, ale i tak je to pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nutně potřebuju tvoje brýle! :D A moc se mi líbí kalhoty a tričko bych jednodušíší nevolila..bylo by to takové moc obyčejné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se do těch Verunčiných brýlí zamilovala ;-).

      Vymazat
  4. Lovely look!
    Nice blog!!!
    Would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  5. To je takové jemně drsné, moc se mi to líbí! Pěkná kombinace. Jen ty klíče mi k tomu neladí ;-) spěchali jste domů nebo z domu? :-D To znám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli jsme na cestě domů a v ruce jsem měla klíče od auta. :) No klíče k tomu neladí, to je fakt. :-D

      Vymazat
  6. Milá Verunko, je to senzační! Propojení růžové něhy a romantického topu s drsňáckou bundou je neuvěřitelně sexy. Brýle jsou třešničkou na dortu...Zkrátka mám z tebe radost, krásko! ;-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)