sobota 16. února 2013

Black and silver in theatre

 
Minulou neděli jsem byla v divadle na notoricky známé Noci na Karlštejně. Znám ji téměř nazpaměť, ale i tak se mi divadelní provedení líbilo. Hra byla lehce odlehčená vtipnými hláškami, které se ve filmu nevyskytují, ale zároveň to nijak nesnižovalo úroveň představení. Takže kdo z plzeňských přemýšlí, na co do divadla zajít, tak mohu doporučit právě Noc na Karlštejně. Z fotek by mohla být určitě fajnová činohra Kouzlo 4D, kde exceluje Antonín Procházka, kterou bych chtěla vidět a dalším představením, na které mám zálusk, je opera Turandot. Viděla jsem ji v televizi a ráda bych ji viděla i naživo.
Na čem jste naposledy v divadle byly vy?
P.S. Vzhledem k tomu, že jsem byla "jen" v Komorním divadle, zvolila jsem černý základ a k němu pudrovou sukni s korálky a flitry a stříbrné psaníčko.


 
H&M skirt
Tally Weijl top
Calzedonia tights
Ebay booties
Emanuel Ungaro clutch

13 komentářů:

  1. Krasna divadelni kocka, myslim, ze jsi na takovou prilezitost zvolila skvely model :-) noc na karlstejne mam rada, zrovna nedavno jsem na ni koukala, ale v divadle uz jsem nebyla ani nepamatuju

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká kombinace. Sluší ti to a hezky jsi to zkombinovala. O sukni jsem také přemýšlela, ale nakonec jsem si vzala raději tu bílou krajkovou.

    OdpovědětVymazat
  3. Noc na Karlštejně velmi dobrá volba. :) Veroniko, máš už velmi dlouhé vlasy, nádherné! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Ta sukně je vážně moc pěkná a stejně tak i psaníčko! A na Kouzlu 4D jsem byla a dost se mi to líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný outfit, ta sukně je super! V divadle jsem nebyla snad rok, naposledy na Strýčku Váňovi, ale bylo to super. Komorní divadlo mám ráda, jsou tu skvělí herci :)

    OdpovědětVymazat
  6. Such a nice look

    xx Mandi
    www.findmeamuse.com

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to slušelo, ta sukně je krásná :)
    já jsem naposledy byla v divadle Minor v Praze na představení Klabzubova jedenáctka :) bylo to sice tak trochu pro děti ale mně se to líbilo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, ta sukně! Moc pěkný look :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Great look!

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. ááách, ty tvoje vlásky. Jsi víla! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Střídmá elegance, tak se mi to líbí. Hlavně nepřeplácat.
    V divadle už jsem nebyla dlouho a je mi to líto, chodím ráda - když je s kým. Nemám problém zajít si sama do kina nebo na výstavu, ale v divadle bych doprovod uvítala. I když... jak tak o tom přemýšlím, mno, možná se hecnu a vyrazím i sama. V Praze je stále z čeho vybírat:)
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)