středa 18. července 2012

Lace and white pants


Minulý pátek jsem byla v kině na Době ledové 4. Po týdnu, který byl náročný hlavně po pracovní stránce, jsem měla náladu na nějako oddychovku, což Doba ledová splnila. Film se mi líbil a za sebe ho mohu doporučit. Byl jste už někdo na Době ledové?
Jelikož počasí nebylo moc letní, tak jsem zvolila krajkové tričko, bílé kalhoty a Mel balerínky. Na topu se mi líbí, že půjde nosit jak v létě, tak i na jaře nebo na podzim.
Last Friday I was in the cinema and saw Ice age 4. After a week which was very difficult in my job, I need breathing-movie and Ice age accomplished it. I like the movie and I can recommend it. Have anybody seen Ice age?
Because of the weather which didn't look like summer I wore lace top, white pants and Mel ballerinas. I like this top because it'll be good in summer and also in spring or autumn.  


Lindex top
S.Oliver pants
Mel ballerinas
NY bracelet
Vintage leather handbag

14 komentářů:

  1. Halenka je pěkná :) jen bych k ní asi zvolila tmavý spodek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Na film se chystám, těším se na něj už od loňského ledna, kdy jsem viděla trailer :)
    Vršek se mi moc líbí, je to takové něžné, a Melky k tomu skvěle padnou!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný topík:)...A ta kabelka k tomu bezvadně jde:)..

    OdpovědětVymazat
  4. krásný outfit, top vypadá s bílými kalhoty báječně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš krásně opálená! :) My jdeme dnes na toho nového Woodyho Allena, v kině jsem už nebyla ani nepamatuju :D (pokud nepočítám Vary) Halenka se mi moc líbí, také jsem v Lindexu pořídila krajkový top

    OdpovědětVymazat
  6. Celá v bielom ako na svadbu nevesta :) ale to tričko je bezkonkurenčné vážne to by som si dala na seba aj ja a to niesom na také nóbl veci ...
    Neskutočne ti pristane ... a to nieje fráza nehovorím to často ....je prekrásne

    OdpovědětVymazat
  7. this is a cute look and i like the lace top and the white trousers. but I think the pink sequined flat with its bow is too much of cuteness factor

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné jemné barvičky a ten top je opravdu skvělý, já krajku miluju a jsem hrozně ráda, že v podlení době je toho tolik krajkového k sehnání :). Tahle kombinace Ti prostě moc sluší!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)