pátek 4. května 2012

Maxi dress


Ve středu, kdy bylo opravdu teplo, jsem měla na sobě téměř po roce své nejoblíbenější maxi šaty. Po třech týdnech jsem byla také na bo-su a cvičitelka nás rozhodně nešetřila, takže jsem druhý den ráno měla problém v práci vyjít schody. :) Každopádně tím, jak jsem změnila svůj životní styl a hlavně stravovací návyky, tak jsem o něco zhubla a cítím se skvěle. Necvičím s 30 days shred s Jillian, ale chodím pravidelně na pilates, bo-su a dost pohybu mám i během prací na bydlení. A hlavně to chce podle mě dát se do pohody, pak to jde všechno samo. ;)
On Wednesday the weather was really warm and I wore maxi dress after almost a year. After three weeks I was at bo-su and the coach didn't spare us, so next day in the morning I had problems with walking on steps. :) In any case I chaged my life style and at most food habits, I lost weight a little bit and I fell great. I don't practice 30 days shred with Jillian but I do pilates and bo-su regurarly and I've got a lot moving during working on or housing. And I think the most important is to be in peace and all things go selves. ;)


Terranova dress
Marc B. (Asos)handbag
Leather snadals from random shop in Greece
Exit 99 bolero
Asos, YR bracelets

8 komentářů:

  1. Ty šaty jsou opravdu moc pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to sluší,nádherné šaty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký vzor na šatech a děkuji za komentář : ), http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Maxi šatům jsem nikdy neholdovala, ale jak je teď všude kolem vidím, začínám jim přicházet na chuť. Jenom se jich trošku bojím - protože prckům (což já jsem) údajně nesluší. Nicméně tobě sluší skvěle! Krásný vzor a barvy. A s těmi sandálky jsi mě "naštvala", protože jsou nádherné a asi neám šanci si je koupit :)) ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě do maxi šatů jdi. Já vysoká nejsem, mám 163 cm. Naopak si myslím, že takovéto úzké střižené pod prsama postavu prodlouží. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)