pátek 16. prosince 2011

Stripped shirt


Tuto košili jste mohli na mě vidět už v dřívejším postu. Nejraději ji mám v kombinaci s černými jeggins nebo legínami. To mi připomnělo, že jsem celkem dlouho sháněla černé skinny a nakonec jsem je našla v H&M. Nepatřím mezi ty, co mají půlku skříně od této značky, ale sem tam se najdou věci, které se mi líbí a koupím si něco. Momentálně pokukuji po nových černých kotníčkových botech (jsou i v mém wishlistu) a celý víkend budu péct cukroví a užívat si předvánoční náladu. Krásný víkend všem mým úžasným čtenářům!
This shirt you could see in some previous post. I like at most with black jeggins or leggins. I remembered I looked for black skinny quite long and finally I found them in H&M. I'm not one a big fan of makr H&M but sometimes I find things, which I like and I buy something. Now I'm looking for black ankle booties (they're also in my wishlist) and I spend whole weekend with baking for Christmas and enjoy prechristmas time. I ish beautiful weekend all my awesome readers!


jeggins: Only
coat: F&F
shirt, belt: Orsay
boots: Marco Tozzi
scarf: InStyle
handbag: Forever 21
headband: Six

11 komentářů:

  1. Hezký kabát máš:)...já se taky chystám na víkendové pečení, tak ať se nám vše podaří:)...M*

    OdpovědětVymazat
  2. Košile ti moc sluší a ten kabát se mi strašně líbí! Jsi kočka! :) Já bych tak ráda pekla a místo toho mě čeká učení, fuj! :D Tak mi pak vyfoť, co jsi napekla, ať se můžu aspoň kochat! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hi lovely, beautiful post!!
    I love the color of coat!!
    Have a wonderful weekend!

    Besos, desde España, Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. cute!!!love it!!!



    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.com/

    OdpovědětVymazat
  5. pekná ružová! :)

    www.styleinsmalltown.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Košile je moc hezká, ale upřímně, stejně nemůžu spustit oči z toho kabátku, mám dojem, že jsem to už psala,ale je božskej, strašně ti sluší a ta barva je úžasná, pryč s šedí! .) A jinak také chválím šaty, co jsi měla na večírku firmy, ohromně ti seknou a osobně přesně po takových koukám a nemůžu na sebe sehnat :(....

    OdpovědětVymazat
  7. Košile ti sluší, ale teda taky mně nějvíc zaujal ten kabát, taky bych chtěla takový :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  8. it's again the pink coat ;) goes so well with black and you hair color

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)