středa 7. prosince 2011

St. Nicholas Day


V pondělí chodil Mikuláš a jelikož jsem byla hodná, tak jsem i něco dostala. Od maminy hodně ovoce ,které mám ráda, od přítele kočičí jazýčky Hello Kitty (ano, je mi sice 24 let, ale cokoliv s Hello Kitty mi dokáže udělat radost :)) a Haribo. S přítelem jsme dostali také víno od mojí sestry. Ovšem Mikuláš chodil i u nás ve firmě, a tak jsme každý dostali balíček, respektive balík. :) Večer jsme ještě jeli koupit vánoční dárek přítelovo sestře a odtud přináším i fotky outfitu. Opět černý základ a doplněno růžovým tričkem, tmavě fialovými punčochami a červenou kabelkou.
It was St. Nicholas Day on Moday and because I was nice, so I get something. From my mum a lot of fruits, which I like a lot, Haribo and cat's chocolate tongues Hello Kitty from my boyfriend ( yes, I'm 24 years old but everything with Hello Kitty makes me happy :)) We get also wine from my sister. But St. Nicolas wasn't by us but also in company, where I work, so everybody got a packet or exactly big package. :) In the evening we went to buy christmas gift for my boyfriend's sister and I bring photos of my outfit from there. Again black basic pieces with pink t-shirt, dark violet tights and red handbag.



skirt: Amisu
tights: Calzedonia
jumper: Clockhouse
t-shirt: Pepe Jeans
booties: H&M
handbag: Calvin Klein

5 komentářů:

  1. Páni pěknej balíček jste dostávali! :) A čokoládové jazýčky! Mňam! Ty sem měla ráda, když sem byla malá.. :) dneska už to klasické balení s kočičkama navrchu snad ani nedělají :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. skodulka: pořád je dšlají, dokonce jsou dva druhy - mléčná a hořká čokoláda, přítelova babička nás jimi obdarovává

    OdpovědětVymazat
  3. You look so pretty!
    Have a nice day!

    Besos, desde España, Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentáře! :) A klasické kočičí jazýčky se pořád dělají. Ale přítel ví, že já věci s Hello Kitty zbožňuju. :)

    Thanks for your comments! :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)