středa 14. prosince 2011

Christmas Wishlist


Rozhodla jsem se konečně ukázat vám svůj vánoční wishlist. Nejsem náročná na dárky, ale zároveň neříkám, že je nerada dostávám. :) Nejdůležitější je pro mě rodinná pohoda -zní o jako klišé, ale je to tak!
Finally I decided to show you my Christmas wishlist. I don't want so much gifts but I don't say that I don't like the receiving of them. :) The most important is family peace - it sounds like cliché but it's true.

1. Boty na lyže potřebuji již delší dobu, tak snad je pod stromečkem najdu. :)
I need ski shoes, so I hope finding them under Christmas tree. :) 
2. Už dlouho se mi líbí punčochy se srdíčky (viděla jsem je poprvé na blogu u Joll).
I like hearted tights long time (I saw them first time at Joll's blog).
3. Náramky z Forever 21 je samodárek, už jsou i na cestě. :) Jen jeden na obrázku chybí.
Bracelets from Forever 21 are gift from me for me and they're in the way. :) One of them miss on the picture.
4. Když už mám letní i zimní klobouk, tak by se mi hodila krabice na ně.
When I've got summer and even winter hat, I'd like to have packet for them.
5. Po XXL psaníčku koukám už dlouho a myslím, že na Asosu mají celkem velký výběr a za slušné ceny.
I'm looking for XXL clutch long time and I think there is quite big choice for good prices on Asos.
6. Potřebovala bych černé kotníčkové boty, ty moje z H&M vydrží už jen tuto zimu. Tyhle jsou nádherné, ale mají celkem vražedně vysoký podpatek. :)
I need black ankle booties, my from H&M survives only this winter. These are beautiful but they've got killing high heel. :)
7. A brala bych i nějakou knížku, ideálně třeba nějakou ze série o shopaholicích od Sophie Kinselly.
And I'd like to get some book, most some from serie of shopaholic from Sophie Kinsella.

P.S. Vzkaz pro rodinu a ty, co by mi chtěli obdarovat: Pokud nenajdu všechno pod stromečkem, tak máte alespoň tip, co mi dát k svátku nebo k narozeninám (mám v únoru a v březnu). ;) Dělám si samozřejmě srandu. I kdyby nedostala nic, tak jsem spokojená, mám totiž momentálně vše, co jsem chtěla. :)
Message for my family and you whose want something give to me: If don't find everything und the tree, you've got tip, what you can give me for my namesday or birthday (I've got it in February and in March). ;) I'm just kidding. Even if I don't get anything, I will be satisfied, now I've got everything, what I wanted. :) 

6 komentářů:

  1. Srdíčkové punčochy bych taky brala, u Joll se mi též moc líbili... A já nemyslela, že mám chřipku v krku, ale na krku a jen obrazně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Náramky, boty a psaníčko bych brala taky.. :) ale já budu spokojená s foťákem :)

    OdpovědětVymazat
  3. I love it!!
    Have a nice day!!!

    Besos, desde España, Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tvé milé komentáře! :) Ptala ses u mě v komentářích na pár otázek, nejdříve ses ptala proč se starám o babču, když toho mám tolik ve škole - to je z jednoho prostého důvodu, protože nikdo jiný, kdo by se o ní mohl postarat tu není, děda by ji sám nezvládl, protože má taky nějaký zdravotní problémy.. takže buď já a nebo LDN, kde by asi dlouho nevydržela..
    Pak ses ptala, jak jsem zhubla - na to je ještě jednodušší odpověď, protože sem nezhubla ani trochu. Vypadám pořád stejně, nějaké pohyby v mé váze sem nezaznamenala, vlastně jo, ale pouze nahoru.. :D to dělá asi jenom to oblečení a ta samospoušť, jinak si to nedovedu vysvětlit.. Ale ne že bych nějaký úbytek na váze neuvítala..! :D
    A nakonec ti chci strašně moc poděkovat! Za úžasné komentáře, ty mě neuvěřitelně těší! A také za tipy na vlasy, dneska sem poslala mamku pro biosil.. :) a dál uvidím. Moc si mi pomohla. Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  5. Botky z asosu vypadají skvělě :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)