úterý 18. října 2011

Sometimes you can break the rules ;)

Po měsíci jsem se odhodlala nechodit do práce jen v kalhotech a vzala jsem si šaty. Nechtěla jsem naprvé moc budit pozornost, takže jen velmi jednoduše - šaty s páskem, nové oxfordky (znáte již ze shopping postu http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/10/last-purchase-dress-and-shoes.html), trenchcoat a šátek. A snad se konečně dostanu k tomu zrealizovat další DIY projekt. Materiály už mám, takže mi chybí jen čas. :)
Přeji všem pěknou středu! 
After month at work I decided not to go to work only in pants and I wore dress. I didn't want be so garish, so it was simple - dress with belt, new oxfords  (know them from shopping post http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/10/last-purchase-dress-and-shoes.html), trechcoat and scarf. And finally maybe I'll start with another DIY project. I've got the materials so I miss only the time. :)
Have a nice Wednesday! 
 
dress: Orsay
oxfords: Lasocki
trechcoat: Takko
handbag: Humanic
scarf: random shop in Regensburg 

2 komentáře:

  1. Páni, tak to jsi odvážná jít studovat ještě postgraduál! :) Já si plně vystačím s tím bakalářem, na víc asi nemám :D Moc ti to sluší, trenchcoat je krásnej a ty oxfordky, hmmm paráda! :) Já sem si je poslední dobou vážně zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  2. dress suits u great!!! U must wear it more often!!! =) because u r so femenine!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)