úterý 11. října 2011

Office outfit and new chemise


Poslední dobou nemám moc času na nákupy a snažím se víc šetřit. Pokud se vše povede, tak na jaře mi čeká větší změna, ale nechci nic zakřiknout. :) Nicméně jsem neodolala košili na poslední fotce. Je trochu větší, ale já jí nosím zastrčenu do kalhot a myslím, že by vypadala dobře i s páskem k legínám. Je to můj první oversized kousek. A počasí venku mi přesvědčuje o tom, že potřebuju ještě nějaký trechcoat nebo bundičku. Takže uvítám nějaké tipy od vás. :)
I haven'tgot so much time for shopping last days and I try to save much more money. If everything goes good, bigger change waits for me in the spring but I don't want something snub. I didn't resist this chemise on the last photo. It's little bit bigger but I wear it tucked in pants and I think it looks good with belt and with leggins. It's my first ovesized piece. For the weather outside I need some trenchcoat or jacket. So I welcome your tips. :)


chemise: Marc Cain
 pants: Mango
blazer: New look
shoes: Deichmann
belt: Levi's
Elle handbag 

5 komentářů:

  1. Wow košile je moc fájn! :) A koukám, že už jsi vytáhla tašku! ;) já ještě neměla tu čest, tak snad se brzy naskytne příležitost.. :) sekne ti to, kočanda!

    OdpovědětVymazat
  2. košile se mi líbí moc, má super vzorek! :)

    OdpovědětVymazat
  3. great look!love the blazer!

    OdpovědětVymazat
  4. uzasne tricko!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. ta košile ti moc sluší a co se týče trenčkotu, tak já mám z F&F a měli jich tam docela dost a za relativně dobrou cenu nebo bych mrkla do HM :)....

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)