čtvrtek 27. října 2011

Favourite Balea products

Chci vám představit několik mých oblíbených výrobků privární značky DM drogerie Balea. Tělové mléko Cukrová pusinka má krásnou vůni - voní po citronech a vanilce. Krásně hydratuje pokožku a dobře se roztírá. Cena je 49,90,- Kč za 400ml. Další věcí z péče tělo je Ovocný peeling jablko a černý rybíz. Vůně je taková specifická, ale voní příjemně. Barva je zelená s černými tečkami. Dobře obrousí pokožku, ale myslím si, že na tělovém peelingu se nedá moc zkazit. Cena je cca 30,- - 40,- Kč.
I'd like to introduce some of my favourite products from private brand of DM drugstore. Body milk Sugar Kiss has got bautiful smell - it smells after lemons and vanilla. It can very good hydrate your skin and it spreads very good, too. The price is about 44,90 CZK for 400 ml. The oter product is Furit peeling Apple and Blackberry: The smell is specific but it smells nice. The colour is green with black dots: It peels good your skin but I think it's impossible break something on peeling. The price is about 30 - 40 CZK.

Tělový sprej Pitaya už spousta z vás zná. Voní naprosto úžasně a já ho použiívám tak 4x denně (kvůli té vůni :)), takže nedokážu posoudit, že vydrží 48 hodin. Navíc se sprchuji každý den. Cena je kolem 40,- Kč. Šampon Best Age Shampoo z řady Balea Professional jsem so koupila na základě videorecenze, kterou měla na blogu Petra. Šampon je bez sulfátů, takže méně zatěžuje vlasy a neměly by se tedy ani tolik mastit. Já jsem zpozorovala malou změnu. Pokud si umyji vlasy tímto šamponem a nejdu do práce, tak druhý den po umytí je nemám tolik mastné. Když jdu ovšem do práce, tak je to stejné jako bych si vlasy umyla i jiným šamponem. Od té doby, co pracuji, tak se mi začaly vlasy i pleť víc mastit. Pořád doufám, že je to dočasné a spraví se to... Cena šampnou je 39,90,- Kč.
Body spray Pitaya know a lot from you. It smells amazingly and I use it 4x per day (for the smell :)), So I can't say that it's true about 48 h. And I take shower every day. The price is about 40 CZK. The shampoo Best Age Shampoo from Balea Professional I boúght for the reason of videorecension which was on the Petra's blog. This shampoo is without sulphate so the hair aren't so hard and the hair couldn't be so oily. I saw a little change. If I use thiss shampoo and I don't go to work, my hair aren't so oily second day after washing. But when I go to work, it's the same like antoher shampoo. Since I've started worked, my hair and face are more oily. I still hope that it's only for some time and it will be better... The price of shampoo is 39,90 CZK.

P.S. Odpoledne jedu pryč, tak přeji všem ještě jednou hezký prodloužený víkend.
P.S. I go for a trip in the afternoon, wish you nice weekend.

7 komentářů:

  1. Já mám jejich výrobky vážně moc ráda! :) Myslím že je nepoměr mezi cenou/kvalitou, kdy kvalita převyšuje cenu..! Já miluju voňavé spreje Balea Young, na ty nedám dopustit a tělová mléka taky krásně voní.. o šamponech sem četla jenom samou chválu, takže plánuji vyzkoušet :) a peeling taky není k zahození :) a přeju ti krásnej víkend, pořádně si ho užij!!!! Jestli si to někdo zaslouží, tak ty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Baleu a jejich některé výrobky mám moc ráda! Hlavně sprcháče, spreje a tělové mléka. Krásně voní! :) Ten šampón mě zaujal, asi ho vyzkouším, protože si mi taky hodně mastí vlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Baleu používám hodně často miluju jejich šampony a kondicionery

    OdpovědětVymazat
  4. používám jejich žiletky - jako jediné mi vyhovují:)

    Mrkněte na můj sekáč - http://givethemasecondchance.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Na tuhle značku je už dlouhodobě slyšet chvála... asi ji budu muset taky vyzkoušet... ony už jenom ty ceny jsou zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Baleu strašně ráda, určitě mrknu na to tělové mléko Cukrová pusinka, to se mi strašně líbí :) a jsem moc ráda, že tě ten šampon alespon úplně nezklamal :), mně se ale ted taky dost mastí vlasy, nevím, čím to je.....:(

    OdpovědětVymazat
  7. Na cukrovou pusinku mrknu ;-) To zní moc fajn :-D

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)