čtvrtek 13. října 2011

Black and white again


Včera jsem byla u zubaře, kde všechno dopadlo dobře a pak jsem strávila chvilku u tety v jejím salonku - ségra byla na manikúře. Opět jsem měla na sobě černo-bílou kombinaci, tentokrát už v podzimní podobě. Prohlédla jsem si tam pár časopisů o nehtech, modeláži a tak. Žasla jsem nad tím, jaké omalovánky si nechají některé dámy udělat. Omalovánky hadr, pardon, ale je to tak. Chápu, když má někdo hodně křehké nehty a nechá si udělat klasickou francouzskou gelovou manikúru, ale už nechápu, jak si někdo může udělat z nehtů omalovánky. Také chápu, že pro manikérky je tohle něco, jako v módě haute couture, ale na denní nošení to opravdu podle mého názoru není. Gelovky jsem dříve mívala, ale ve střízlivé podobě. Už přes dva roky má zpět svoje nehty a snažím se je udržovat pěkné. Proto jsem si včera koupila nový skleněný pilník a pak hevábnou zpevňující péči na nehty. Mám ji dnes druhý den, takže počkám, jak bude fungovat dál a napíšu určitě nějakou recenzi.
Krásný večer všem! :) 
Yesterday I was at the dentist where everything was good and then I was in my aunt's salon - my sister's needed manicure. I wore again black and white combination, this time in autumn version. I watched some magazines about nails, nails shaping and so on. I was wonder what colouring book can some women do on her nails. The colouring book is sometimes nothing against women's nails. I understand when somebody has got very weak nails and she has got classical french nail shaping but I don't understand when somebody how somebody can do colouring book from her nails. I understand for the manicures is this something like haute couture in fashion but in my opinion this isn't for every day. I had nail shaping before some time but in normal form. I have had my own nails more than two years and I want to have got them nice. For this reason I bought new glass file and silk strenghtening nail care. I've got it seocnd day, so I wait what will be in near future and then I'll write some critique.
Have a nice evening! :) 



And some backstage photos :)


skirt: Amisu
t-shirt: DIM
shawl like a bow: Six
balerines, sweater: random shop
handbag: Calvin Klein
tights: F&F 
 

6 komentářů:

  1. Wow! Naprosto skvělý outfit, jeden z nej, co sem na tobě viděla! :) Ta mašle je naprosto úchvatná a podtrhuje celý outfit.. a ta sukně..! Hmm! Bomba! A s těma gelovkama to taky moc nechápu no.. :D já je měla jednou a stačilo.. není nad vlastní.. ani je nijak extra neudržuju, když nepočítám pilování, zastřihávání a lakování barvama.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak to je moc příjemná kombinace :) Zvlášť ta mašle :)

    OdpovědětVymazat
  3. líbí se mi ta "věc" na krku takové neokoukané ! super

    OdpovědětVymazat
  4. S těma nehtama s Tebou úplně souhlasiím, také se nestačím divit,ale ono je to někdy těžké, neb náš zákazník, náš pán :), sama bych si to ale taky nedala, každý má ale jiný vkus . Jinak mašlička je boží, moc Ti tenhle jednoduchý styl sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za pochvalu. Mašle mě baví poslední dobou, čím dál víc. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)