čtvrtek 30. června 2016

Shirt dress

 
Idealni kousek do horkeho leta jsou kosilove saty. Ty vypasovane jsou jako delane do prace, volnejsi strihu jsou pak idealni na lnocasove noseni. Ja preferuji radeji ty, kde je zvyrazneny pas.
Cernou nebo tmavsi barvy oblekam ve dny, kdy mi ceka nejake delsi zarizovani. Nemam totiz rada, kdyz specham, davat jeste velky pozor na to, abych se nekde neumazala.
Vzala bych podobne saty jeste v sede nebo bezove. Pokud mate tip, kam na ne, tak sem s nim. Do slev jsem se podivala akorat ted v utery a odnesla si dva krasne kousky, ktere vam ukazu v nekterem z pristich clanku.
The another great piece into hot summer days is shirt dress. This which fit perfectly and makes nice waist is perfect to the work, the oversized one is ideal for non formal occasions.
I wear black or dark clothes when I hurry up and don't want care too much if I make something dirty.
I also want this dress in grey or beige. If you have an idea where to buy it, please, give me information. i watched sales only this Tuesday and bought two beautiful pieces which I show you in next posts.

 
 
H&M dress
CCC shoes
Handbag Made in Italy
DKNY sunglasses


5 komentářů:

  1. Tyhle šaty jsou parádní! Moc příjemný outfit, který ti sekne.

    OdpovědětVymazat
  2. Košeľové šaty sú skvelé. Hlavne na leto :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  3. Super lietací outfit. Ja som si biele košeľové bez rukávov zadovážila v F&F. Dajú sa nosiť aj ako dlhá vesta. Vrelo odporúčam.

    svieža

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)