úterý 14. června 2016

Outfit: Stripes on stripes

 
V minulem slanku jsem slibila, ze dalsi outfit bude barevnejsi, ale pastelove barvy se nekonaji. 
Podobne kombinace jsou idelani na volnocasove noseni a s kosili by se sukne dala vzit i do prace, pokud nemate predepsany dress code. Ja ho nemam, ale kdyz jdu v sukni, tak budim pozornost. Pracuje hlavne s muzi, ale mam samozrejme i nejake kolegyne, ktere avsak sukne ani saty prilis nenosi. Kdyz jdu ale do laboratore nebo do vyroby, tak stejne musim nosit plast. Diky tomu to obcas vypada, ze pod plastem nemam nic, haha.
Tahle kombinace ve me evokuje dovolenou, teply vitr ve vlasech, slany vzduch, more, prochazky po pristavu, okukovani lodi a dlouhe vecere. Na dovolenou si ale budu muset nejaky mesic jeste pockat. ani ne tak kvuli me, ale kvuli muzovi. Zatim ale muzu podobne outfit nosit u jezera, ktere je nedaleko a restaurace se uz zacinaji pomalu plnit, takze zacina i takova ta spravna prazdninova nalada.
I promised in last post that the next post will be more colorful but you don't find any pastel colours. This combination is perfect as casual wearing and if you wear the skirt with shirt, it's can be worn to the work in case you don't have prescribed dress code. I don't have it but when I wear the skirt, the colleagues look surprised. I work mostly with men but I also have some women colleagues but they don't often wear skirts or dress. When I go to laboratory or to the production I have to take a coat and then sometimes it looks like I don't wear anything under the coat, lol.
This outfit remembers me holiday, warm wind in hair, salty air, sea, walk in the port, watching ships nad long dinners. I have to wait for holiday a couple of monthsnot because of but because of my husband. On the other hand I can wear such outfits to the lake which is near and there are slowly more and mor people in the restaurants, so man can feel the right holiday mood in the air. 

 
 
DIY skirt
H&M top
F&F handbag
CCC shoes


2 komentáře:

  1. Milá Verunko, jooo, tohle je moje gusto. Hotová Pařížanka...šmrncnutá Londýnem...;-) Proužky miluju, a i když by mě asi nenapadlo vzít si pruhovanou sukni a k ní pruhovaný top, vypadá to kouzelně, takže ano - jdu do toho. Sukně se ti moc povedla, obdivuju, jak Ty nebo Marti Elegant umíte šít...šikulky nej.
    A vůbec se nedivim, že v sukni nebo šatech budíš v práci pozornost, i mně (a to jsem, prosím pěkně, šťastně vdaná) by se za Tebou otáčela hlava. ;-)
    Krása!
    Papa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, ty pokazde prekvapis, ale Parizanka jsi tady ty. :) Dekuji ale velmi za krasny komentar.
      Ja si spis myslim, ze nejsou zvykli na sukne a navic v laborce. Jinak Marti elegant kvalit nedosahuju a asi ani nebudu...

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)