sobota 18. června 2016

In garden full of roses

 
 
Pokud nekdo umi pestovat ruze, tak je to rozhodne muj tchan. Zahradu maji sice malou, ale ruzi je tam celkem dost a vetsina z nich nadherne voni. Kvetou pomerne dlouho a za tu dobu, co je maji, tak jsem si nevsimla, ze by je neco napadlo. Proste muzovo tatinek se o ne dobre stara. Loni udelali branku a nechavaji obrust ruzemi.
V Nemecku mi zacaly kvetiny schazet, tak jsem si koupila ted kytici pivonek a byt je hned hezci. V Cechach jsem byla zvykla nosit si kvetiny ze zahrady a tady si cas od casu neco  koupim. Navic mi prijde, ze kvetiny jsou tu levnejsi nez v Cechach.
If someone can care about the roses it's definetely my father in law. They have small garden but they have enough roses and most of them smell so nice. Last year they made a gate and let the roses grow around it.
I started to miss flowers in Germany. so I bought a bouquet of peonies and my flar looks much more beautiful. I was used to have flowers from graden in Czech and here I buy some fresh flowers sometimes. Moreover in my opinion flowers are cheaper here,

 
Mohito dress
Zara shoes
Anna Luchini handbag
Michael Kors sunglasse


8 komentářů:

  1. Krásné šaty, z růží mnoho vidět není, také patří k mým nejoblíbenějším kvetinam, plánuji jejich počet a barvy rozšířit na zahrádce.

    OdpovědětVymazat
  2. To TY jsi naše květina! Nejkrásnější. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Pretty dress, great look!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Svieže, pekné, letné. Palec hore :-)

    svieža

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)