čtvrtek 9. června 2016

Dark blue is new black

 
Tmave modra si v mem staniku nasla uz sve stale misto stejne jako tyto saty. Kupovala jsem je loni a cost per wear se mi u nich vyplaci cim dal vic. Mela jsem je na vyrazeni muzovo sestry po maturite. Je neuveritelne, jak cas rychle leti. Kdyz jsem se s muzem seznamila, tak chodila jeho sestra na prvni stupen a ted uz je z ni dospela slecna.
Mohlo by se zdat, ze letos skoro nenosim pastelove barvy, ale pravda je takova, ze se mi v satniku zabydlela seda, ke ktere bych rada pridala jeste bezovou a navic ne vzdy se podari mi vyfotit v barevnejsim outfitu. Ten pristim ale bude veselejsi, slibuji.
Dark blue found its place in my closet and this dress, too. I bought them last year and cost per wear is lower. I wore them to the prom of my husband's sister. Unbelievable how the time is running. When I started to date with my man, she was a little girl who went to the elementary school and now she is is adult miss.
It seems I don't almost wear pastel colour but the truth is I have a lot of pieces in grey to which I would like to add beige tones and it depends when we shoot the outfit. I promise next outfit will be more colourful.

 
 
Michael Kors dress
Anna Luchini handbag
F&F shoes


8 komentářů:

  1. Moc Ti to slusi, Verco. Saty jsou perfektni.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne saty a urcite je dobre, ze je mas. Zrovna jsem si rikala, ze by se mi nejake se zajimave resenym zipem hodily. Asi budu sit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Marti. :)
      Tu posledni varku, co jsi usila, to je fakt parada.

      Vymazat
  3. Je to sice celé tmavé, ale s úsměvem to není smutné. Skvěle podtrhnou dokonalou postavu. Zvlášť musím pochválit volbu bot, tyhle se k satum skvělé hodí a k Vaší postavě zvlášť. Zase jsem jednou vyskočil radostí až ke stropu ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Verunko, to jsem se zas pokochala. Vypadáš...jak jen to nazvat jedním slovem?...luxusně. ;) Černá ti moc sluší, vůbec nepůsobí smutně, ale sexy, elegantně a šik. Nicméně, to bych ani nebyla já, abych už nebyla zvědavá na ten příští barevný outfit, co nám slibuješ. ;) Tobě prostě sluší všechno.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko, ty moje zlato. Udelala jsi mi ohromnou radost stejne jako vsechny komentare tady. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)