pátek 20. května 2016

Favourite grey dress

 
Pokud bych mela vybrat jen jeden kousek z veci, ktere jsem si sila a nosim ho nejradeji, pak to budou urcite tyto sede saty. Jsou idealni jak na zimu, tak i na prechodne pocasi, jako je treba ted a neni potreba pres ne cokoliv davat. Po delsi dobe jsem si vzala i lodicky, protoze me necekaly zadne delsi pochuzky a sla jsem s muzem do kina.
Od te doby, co jsem v Nemecku, tak si asi i vic vazim kazde chvilky, kterou travim se svym muzem. Ne, ze driv bych si jich nevazila, ale ted je to dano tim, ze ho nevidim kazdy den.
If I have to choos only one piece from those which I sewed and I often wear it, then I say it is this grey dress. It#s perfect for autumn/winter and also for changing weather like now and it isn't necessary to put the blazer or jacket on. After longer time I wore also heelsbecause I didn't walk much, just went to the cinema with my man.
Since I've been working in Germany, I enjoy more the time with him. I also enjoyed it in the past but now it#s because of we don't see us every day.

 
 
DIY dress
F&F shoes and handbag


2 komentáře:

  1. Úplně tě chápu, že tyto šaty máš tak ráda. Jsou kombinovatelné snad se všemi možnými barvami a doplňky. Slušely by jim nějaké tvoje výraznější vzorované punčocháče.

    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti.
      Určitě se objeví se vzorovanými punčochami, ale teď jsem ráda, že je to zase na holé nohy. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)