čtvrtek 12. května 2016

April Snapshots

 
 
Sice uz je skoro pulka kvetna, ale driv jsem se k clanku s fotkami za duben nedostala. Prvni tyden v Nemecku trval jen tri dny, ale i tak jsem mela dost zarizovani a dalsi me jeste ceka a kdyz jsem prijela zpet do Cech, tak jsem nemela chut pocitac ani zapinat.
Duben byl opet plny prijemnych setkani spojenych samozrejme s vybornym jidlem, ale i jednoho louceni.

 Koncem mesice jsme s muzem vyrazili na Slovensko a nevynechali samozrejme jednu z nasich oblibenych restauraci s italskou kuchyni. Pokud se budete vyskytovat v Bratislave urcite se zastavte v Ristorante Italino da Cono na Racianske ulici. Maji zde velky vyber italskych specialit a ja si malokdy nedam morske plody, protoze ty tu maji opravdu vyborne.
 
 
 
Po dlouhe dobe jsem v dubnu byla Sushi v Zeke Sushi, ktere je asi nejlepsi u nas ve meste.
A kdo sushi nemusi, tak pro toho mam tip na podnik se skvelymi burgery, a to Buffalo Burger bar. mimo burgeru a steaku maji i velky vyber rumu. Ja rum nemusim, ale Legendario mi chutnal a libi se mi i jejich vtipny ukazatel na dvere toalet.
 
 
Zarizovala jsem v Nemecku jeste nejake veci pred mym nastupem a pri te prilezitosti jsem se zastavila v pekarstvi a cukrarne v jednom na dort a okoukla i mesto. Je tu opravdu krasne a nejvic se mi zatim libilo u jezera. O tom ale bude nektery z pristich clanku.
 
 
Nezapomnela jsem ale ani na prochazky po meste u nas a dala si k tomu Frozen Yoghurt, coz byla i ma letosni prvni zmrzlina.
 
 
 Kdyz jsem koncila v praci v Cechach, tak mi kolegove prichystali krasne prekvapeni v podobe darku a rozlouceni, az to chvilemi vypadalo, ze menim praci nedobrovolne. :) A timto jim jeste jednou dekuji.


1 komentář:

  1. Já měla frozen yogurt prvně taky asi před měsícem a chutnal! A přesně - u té burger fotky jsem si říkala, že vim kde to je, je to tam fakt pěkné prostředí :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)