úterý 2. února 2016

Theatre outfit


V minulém článku jsem se zmínila o tom, že jsme s mužem byli v Národním divadle na hře Sluha dvou pánů s Miroslavem Donutilem. Pana Donutila máme oba rádi a jeho herecký výkon v této hře je naprosto úžasný. Smála jsem se od začátku představení a ke konci mi skoro tekly slzy smíchy. Pokud jste ještě tuto hru neviděli, tak na ni určitě zajděte a pokud jste na ní už byli, tak by mě zajímalo, jak se vám líbila?
Pro tuto příležitost jsem zvolila černé šaty s drobnými zlatými puntíky, které jsem si šila, černé lodičky a kabelku, o které jsem se již zmínila v jednom z předchozím článků. Víte, že mám ráda věci, které jsou něčím zajímavé a u těchto šatů je to šikmé střižení v oblasti břicha, díky němuž se látka trochu nařasí.
I mentioned in last post that I was in National Theatre in Prague with my husband to see theatre game with popular czech actor wh is amazing in this show. I was laughing from the beginning till end of the game.
For this ocassion I wore black dress with small gold dots which I sewd, black pumps and handbag which I showed in one of previous posts. You know I like pieces which are something interesting and at this dress it is its shape which causes the fabric is fulled in the area of belly.



DIY dress
Mango coat
F&F pumps
Anna Luchini handbag

6 komentářů:

  1. Nemá to chybu. Asi začnu také chodit do divadla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Do divadla určitě začněte chodit a Sluha dvou pánů stojí za to.

      Vymazat
  2. You look so classically elegant in these photos. The dress is perfect on you, and I have loved your coat in earlier posts. Simply classic! Kx

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to slusi! Saty jsou paradni a fotky v lodickach ve snehu mam nejradeji. Skvele!

    Predstaveni jsem nevidela.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)