středa 24. února 2016

Outfit: Travelling skirt & grey


Je zajímavé sledovat, jak tato sukně stále budí pozornost. V práci už si na ni sice zvykli, ale i tak se občas objeví nějaká reakce. Naposledy ji jeden kolega okomentoval slovy: "Veroniko, ty máš zadek jako zeměkouli." Někoho by to mohlo urazit, ale jelikož kolegu nějakou dobu znám, tak mi to ani nepřekvapilo a hlavně mě to pobavilo. 
Zkusila jsem ji tentokrát zkombinovat s šedou, přidala jsem bílý top, přes který jsem přehodila krátký černý kabát spolu s šálou, kde se objevuje v menší míře světle modrá i šedá a výsledek se mi opravdu líbí.
It' interesting to watch that this skirt is still interesting for some people. My colleagues at work saw this skirt many times but sometimes some reaction appears. Last time one colleague said: "Veronika, you have butt like a globe." Someone can say it's impropriate reaction but I know this  colleague quite well and I know what to expect from hime, so this reaction didn't surprise me but amused me.
This time I matched it with grey, white top, short black coat and with scarf where is also light blue and grey visible. I have to say I really like this outfit.



DIY skirt
Topshop coat
Calzedonia tights
Next scarf
Siena Style handbag
Forever21 shoes

8 komentářů:

  1. Sukně je parádní a je to prostě skvělý nápad. Doufám, že když hledají nějakou zemi, tak nepátrají na tobě, ale na internetu :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Marti!
      Obcas se snazi i patrat na mne, ale ja se nedam. :)

      Vymazat
  2. Wajdova, tak ta sukně by pro mě byla jako dělaná!

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Neplecho, podobnou nabízím na Vinted a najdes mi tam pod style_by_veronika. ;)

      Vymazat
  3. Zbožňuju tu sukni a Tebe též. ;-) ♥
    Papa, Vivi
    PS: hlavně, aby si kolegové nechtěli v téhle "mapě" číst, to bys je asi musela nemilosrdně odhánět. ;-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)