pondělí 22. února 2016

Inspiration and DIY: Grey pencil skirt


Poslední dny jsem doma skoro nic nedělala, protože mě trápila nějaká breberka a zánět v očích. Zrak sice nemám ještě úplně v pořádku a po hodině koukání do monitoru nebo na televizi mě oči ještě bolí, ale po několika denním nicnedělání mimo práce jsem v neděli zasedla k šicímu stroji a během několika desítek minut si ušila jednoduchou pouzdrovou sukni z úpletu z látky, která zbyla ze šatů.
Dnes tedy přináším inspiraci, jak takovou sukni nosit a v některém z příštích článků vám ji ukážu v outfitu. S lodičkami a košilí se dá nosit jako business outfit, pro casual a sportovní vzhled zase s jednoduchým topem nebo crop topem a converskami případně teniskami. Jak už mi asi znáte, tak já tenisky vyměním za balerínky. Nejvíce se mi ale líbí kombinace se světle růžovou, takže první outfit vidím s košilí nebo s delšm růžovým kabátem.
Jak byste takovou sukni nosili vy?
Last Days I couldn't do anything because I 've had inflammation in my eyes. Currently my eyes aren't totally healthy and after one hour watching in computer or TV they hurts me but after those days when I almost did nothing, on sunday I sat to the sewing machine and during approximately one hour I sewed simple jersey pencil skirt.
Here is some inspiration how to wear such skirt and in next post I show it to you in outfit. For business look you can wear it with pumps and shirt or for casual and sport look looks good with simple top or crop top and Converse or sneakers. If you know my style, instead of sneakers I 'll wear it with ballerinas. I like to match most with lght pink, so first outfit will be probably wth pink shirt or my longer pink coat.
How do you wear this skirt? 



zdroj: Pinterest

2 komentáře:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)